Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima dosta ljudi u Banjaluci koji vide i znaju da je RS prevara u kojoj su najgori došli do najviših pozicija moći ali to niko ne smije reći.
Pa Dodik od ovakvih tužbi može živit , bez posla ,
E moji srbi sta vam vas lazni predsjednik radi.Koliko li ce tek Vukan platiti? A svi se ucutite kad Mile prica da nije bio genocid i kad hoce da otme imovinu od BiH.A najvise cutite kad radi na tome da se odcijepite.Eto vam vas Dodo.Krenuo po naplatu od svog vlastitog naroda.
Naravno da treba da plati.Srao i vrijedjao a dokaza nema.Tako ce i debeli Memici i mama debela od Nadin i jos ihaj tih prostaka
Dal se smijat il plakat