Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta da kazem posto se nalazim i ja u situaciji gdje pokusavam ispraviti krivu drinu.Da li je pametno trositi dragocjeno vrijeme,gubiti zivce i na kraju postati dusevni bolesnik.,uzalud?!Da li zaboraviti sve,dici ruke i poceti iznova?!Sizifov posao je to moj Davore!!Nek ti je Bog na pomoci!
Ne znam...da se meni desilo ovo kao sto je njegovom sinu, znam da bi moj stari nekom glavu skinuo pa makar do kraja zivota bio u zatvoru. Ovde nema pravde dok nije po siptarskom - oko za oko. Koliko je tatinih sinova ubilo neduznih osoba pa nikom nista. Eto slucaja Memic, koliko je vec proslo, sace i tri godine. I nista se ne mice. Tuga.
Teske rijeci. Iskreno se nadam da ce ispuniti sve sto je rekao
Da je drźava uredna bilo bi lakśe. Ali nedaj se..sve kad tad izaće na vidilo..
Eto to ti je Srbin, on protiv laži ide lažima, i sve je Srbinu laž, na sve je odgovor laž, puno priče a nigdje djela, prijetnje koje ne priliče normalnom čovjeku, i ne daj Bože nikome da ima posla sa Srbinom.
Pisete da je puko ?!?! Nego sta je nego puko ...nema pravde i covjek puko kao sto smo svi pukli manje vise
Sudionici nisu ocekivali interesovanje za cjelokupnu situaciju. Mislilo se da nema ko ceprkati po tom a spontano se naletilo na tvrd orah.Valja gresku ispravit i obezbjedit odstupnicu sudionicima da budu nedostupni organima gonjenja.Sve se zna a ne zna se nista.
Bombu oko pasa, na Dodikov miting, priblizi se pozornici i u akciju. Imao si prilike sad prije izbora, ali si bio zabavljen pustanjem muzike i lajanjem.
Ako do sad nismo bili sigurni da je ovaj covjek puko, sad smo bar mirni po tom pitanju. Tuzno, al jebiga...
To vam je RS
Ovaj terorista je ubijao bošnjake u ratu a sad bi opet nekoga likvidirao!! Krvoloci srpski!!
20 kila eksploziva kad se svi skupe sve u zrak digni napisi pismo da ne bude terosrista i ti je casno
Borba za pravdu je najteza borba na ovom svijetu
Davore prijatelju nema pravde u ovome sistemu ovakvo stanje jedino se moze riješiti jedino ustankom nije mi lose u zivotu hvala Bogu ali sve dok ove glavesine budu zive i na slobodi ja necu imati mira.Pozdrav iz federacije .PRAVDA ZA DAVIDA ✊
ne smije on nikoga ubiti nema muda pa da je Albanac javno bi ga ubio i u zatvor ..ovaj prijeti samo av av av
Stari ne zna gdje je šupalj, nakon fijaska sa rušenjem RS-a i Dodika, diler hoće da postane Dirty Harry...
Ako imaš informacije ko ti je ubio sina, vala, ili ih reci JAVNO da svi znaju ili uzmi pištolj u ruke i počni jarane pucati, treće opcije nemaš. Ali budimo realni, ti si jarane pyyzdica, mnogo laješ a nikako ne grizeš. Čim ti na mitingu si počeo puštati muziku i praviti narodno veselje, znao sam iste sekunde da od tebe nema ništa. Sve više počinjem da te žalim, ali s obzirom da se ponosiš svojim PC vojnim stažom, nekako i to žaljenje je "presušilo".
ma vidaj 'rvatske mladezi i govana! NDH-ovci se bune...