Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga si ratovo slino propala?
Sarajevska carsija mobilizira sve snage da se srusi Dodik, skupa sa SDS-om. Muriz Memic ni rijec nije rekao o smjeni Gordane Tadic. Jel to Murize i ti zrtvujes svoje dijete zbog visih ciljeva, to jest smjene Dodika.
Ti sad kao pametnjakovic...isto pitanje i za ostale u BiH koji su ratovali za tudje guzice,a danas ih vlast gaz,ubija i svasta nesto.
Šta hoće ovaj dobrovoljac VRS. Iz Italije si došao na početku rata da "braniš" RS
Draga porodice Memic zelim vam sav sabur ovog dunjaluka i da se osudi ubica vaseg sina/brata ali moram da pitam znate li koga grlite na ovim slikama? Kako je majkama, ocevima i sestrama ubijene dijece Sarajeva i mnogih drugih CIVILA. Ista je nepravda i kod roditelja te djece kao i vasa...a taj sto ga grlite je kao dobrovoljac pucao na tu djecu? Pa kako vam dusa moze da se grlite sa onima koji su nas unistavali i dan danas to rade?
Dragičeviću jesi li ti i za Pravdu za ubijenu Djecu u Sarajevu od Snajpera za koji i danas niko nije Odgovarao. A isti ti podržavaš ratne zločince a i bio si dobrovoljac koji je napuštao posao u italiji da bi došao da puca po Sarajevu. Ali Bošnjaci su zaboravan narod dočekali te ko predsjednika , trebali su ti jos prostrti crveni tepih.
Eto njega kod Muriza da stanuje.U RS ne moze.Mozda nam se uda Arijana?Eee koja bi to bila divna varijanta.Idu do kraja.Borac vojske RS koji je pucao po Sarajevi gdje su nam pobili djecu da ozeni debu i uclani se u NIP.
Sad ce Davor da dobije jos jedno 100 kila ako ide sa Murizom do kraja.Osim toga,ako idu do kraja trebalo bi i neku zastitu koristiti,svakakvih bolescura ima.
Sve pljuju uzpejci sa lažnih profila. Đah su Bošnjaci đah su Srbi, zavisno od teme.
Da su ti dali azil odusto bi, ovako sta ti drugo preostaje, koji dinar iz tog projetka izvuc.
Podrska hrabrim ocevima Davoru Dragicevicu i Murisu Memicu i njihovom advokatu Ifetu Feragetu u borbi za ISTINU ✊
Apsolutna podrška. A tebi Davore svaka čast koliko trebaš biti jak da istjeraš istinu do kraja unatoč svim pritiscima
što se ubucio
Несретни отац, послан од стране западних обавјештајних служби, да диже обојену револуцију. Туга преголема. Примјер како искористити туђу патњу. Аустрија прихватила толико људи свакаквих одавде и нашла им мјеста.
Држављани БиХ 2. највећа усељеничка група у Аустрији, а сад као нису могли прихватити једног Давора Драгичевића. Сваки проблем у БиХ праве стране службе!
Govoris jezikom Dodika i Lukaca.Providni uguzi.Zemlja vam kosti izbacivala.
Stigao u oslobodjeno Sarajevo
Ne daj bagri. Ruši sve u ovim velikim gradovima, lopove i bandite.
Cuj azil trazio u Austriji hahaha pa nece Austrija primiti terorista koji je otisao iz Italije da ratuje u BiH
Mars stoko. Samo nam hi jos falis!!! Eno ti Banjuluke i Lukaca i tamo pravi proteste koliko hoces a Sarajevo ostavi na miru. Hocete sav svoj prljavi ves da prebacite u Sarajevo. Treba te iste sekunde spakovati bara bus i pravac Banjaluka.
Prljavi ves su ti Bakir i njegovi.Glumis dusebriznika za BiH a nema vas gori.Halo gnjide providni ste
Dobro da nisi uzeo pravdu u svoje ruke i zgazio grupu 5 saobracajnih policajaca kad si imao priliku