Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popustite vise sa ovim likom, sve sto je iznio su "fake news". Prije mjesec dana je rekao da posjeduje snimak ubistva i zasto ga nikad nije objavio? Dzenan Memic se vise i ne spominje, zataskao se slucaj jer je ubica Muamer Budnjo koji je sin Alije Budnje jednog od osnivaca sda, ratnog profitera i vlasnika Termi na Ilidzi
Tuga i žalost, ostali komentari su suvišni.
@hunter1 Eh, ti ugrabio prvi, pa ostali komentari suvisni!
Mislim da su ga tjeli ubit smakeli bi ga sa par hitaca i negdje sakrili da ga nikad nebi nasli,nebi se toliko zajebavali s njim...
samo naprijed i do kraja
Ne daj Boze nikome da osjeti bol gubitka vlastitog djeteta. Nisu tema ni entiteti ni ideologije, pustite to ovdje je ljudski zivot u prvom planu. Ubijaju nas sve i zele da se to zataska. Pravda za Davida je pravda za sve nas.
Ovaj slucaj je poseban,zato jer su roditelji ubijenog djeteta,digli glas i pobunili se protiv sistema.Velika hrabrost je bila potrebna jer rezim ubija neposlusne gradjane.Koliko je nerazjasnjenih ubistava u BiH,a sve u tisini.Davor je digao glas i zato ce u istoriji BiH biti upisan zlatnim slovima.
Cudi me kako vrli nasi novinari u godinu dana nisu uspjeli da naprave siru sliku i pricu o ovome slucaju. Tipa razgovora sa prijateljima blizim daljim inspektorima nacelnicima itd...samo kopi pejst i ostale gluposti.fali puno svega ovdje kao i u slucaju dzenana isto vazi totalno.
agresor vlaski!!
Uhljup koji je nafur'o narod i ispalio se. Sad loži cijelu državu putem društvenih mreža, tvrdeći da posjeduje nekakve informacije o ubicama malog Davida. Pokaz'o si se dovoljno, sad ššš
Nek mu ja laka crna zemlja,bio je to super momak,lijep,hrabar i pametan,uzor za sve. medjutim,nakotilo se gamadi koja mu uze zivot. Od ovog ubistva vise ne idem u bl,nekako mi se gadi.
E i ovaj je postao prava ubleha
Engleski scenariji sve teže prolaze ovih dana
Dobro unovči sina i zbrisa. Majmun od čovjeka.
A Nisi zalijo Kad si bijo vojnik VRSa, sad zali