Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borio si se za državu koja je ubijala djecu po Sarajevu. Sada kada je mečka zakucala na sopstvena vrata onda je to "nepravda"
Borio se za opstanak jer bi ga takvi kao ti proterali iz sospstvene zemlje. Kao sto su se drugi borili za svoj opstanak.Dok do vasih mozgova ne dodje istina o gradjanskom ratu u kome nema nevinih,vasa mrznja ce vas samo udaljavati,nacionalisti ce vladati,a mladi ce napustati zemlju,dok ce njome upravljati mediokriteti.
@males ajde ba ne pravi se pametan, kada je evidentno da da nisi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vlasi nadam se da će te se pokrkati između sebe. Da vam rat bude što krvaviji i da sa istim nestanete sa prostora države u kojoj niste ni postojali do 95-te. Kako su vas očevi Turci doveli u Vojvodinu tako su vas ko kmetove doveli i u Bosnu. Poslije svih zločina i genocida za koji ste presuđeni za vas je najbolje da nestanete za sva vremena.
Otkud ovo da bude top komentar . hahahahaha joj predizbornih igrarija
Sta si ti napisao hahahahahhahahaha.Pa balijo smrdljivi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Propade i ovome prica nista od toga Dodik ga sjeba
Ko je ovaj pjevac sa slike ? Ne poznajem ga.
Negdje procitah 7000 ljudi a ovde 40000 ljudi.Strasno...Koja pretjerivanja i lazi, kakva drzava takvi i clanci...
bilo ih 400 budala i 300 placenika
Davide, vi ste jak covjek, svaka vam cast!!
ПРАВДА И ЗА 12,000 ДЈЕЦЕ КОЈА СУ ПОБИЈЕНА У ТЕРОРИСТИЧКИМ КАМПАЊАМА ТЗВ ВОЈСКЕ РС 1992.-1995. ЧИЈИ ПРИПАДНИЦИ И СИМПАТИЗЕРИ ДАНАС ЗАУЗУМАЈУ БИТНЕ ФУНКЦИЈЕ
Davore, stari narkomane, ne lupetaj! Sad ti je cijeli svijet kriv i rušio bi RS a da si fino vaspitao sina ništa se ne bi desilo.
Kako si retardiran :D isti si kao onaj sto kaki po Republici Srpskoj. Jedina šansa, za nekog kao što si ti, je da skontaš iz ličnog iskustva, mada teško da bi i tad šta skontao.
@SarmaSarma Bošnje mrze i narkomana Davora ali ga smatraju korisnom budalom koji može poslužiti u rušenju RSa i to je jedina prava istina.
НЕка крпи додиГа и режим, али Српској мора одати почаст, због свих оних сабораца који су дали животе да се НДХ не понови. Живјела независна Српска+Петреовац,Дрвар,Грахово,Гламоч,Купрес и Брчко!
balavac, ne laprdaj
@MejdanBL Дај хануму да ме види, па да видиш шта је балављење.
Samo velika očinska ljubav ga drži u životu, on je umro onaj dan kad su mu u kanalizaciji pronašli pretučenog, silovanog sina.
Ovo je pravo dobro za nas Bošnjake. Od kako nas nema u vlaškom četnitetu polako vlasi između sebe kuhaju. Pokušaji da sve svale na Bošnjake su propali i sada kotao se lako grije do ključale vode. Da kažem da ovo vodi u lagano nestajanje vlaskog genocidnog naroda u BiH... Očekujem vlaški rat između sebe...
Borio si se za genocidnu tvorevinu. Sta si ocekivao?
Respect za ovog čovjeka teško je se boriti protiv korumiranosti a kada to se začini za monstruoznim polotičarima onda za ovog čovjeka svaka riječ je suvišna. PRAVDA ĆE POKAZAT SVJETLOST DANA
A MOGLI STE ISKORISTITI PRILIKU I PITATI DODIKA I LUKACA KO JE UBIO MILANA VUKELICA? Gdje su odgovorni Milorade: Jedanaest godina od ubistva Milana Vukelića http://ba.n1info.com/a225109/Vijesti/Vijesti/Ko-je-ubio-Milana-Vukelic.html
Ono sto su u ratu bili Srdjan Aleksic i Goran Cengic to su sad u navodnom miru Davor Dragicevic i Muriz Memic