Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovanje i iskreno saucesce,zalosno je to velik je to gubitak izgubiti clana porodice, ali jarane nesto sve otezes da izneses te stvari koje znas i koje spominjes...i samo neke rokove spominjes i velike skupove najavljujes ...eto bio je 5-og oktobra pa se nista nije desilo, pa sad za 14 , pa za 16 pa sad za 21 novembra...ne vidim svrhu druze ako si odlucio nesto to se odma rijesi nema tu otezanja.
velika je to tuga,nedo bog nikom
Znarf - vlasina se pise malim slovima , steta je veliko slovo pisati ... neznam cemu ovolika paznja ovom vlasini iz genicidnog entiteta za koji i on sam kaze da se borio, znaci vrlo moguce je da je ratni zlocinac , pitanje vremena kad ce ga neko prepoznati , ko ga hebe !
imo si drzavu do 92 majstore....
Kako ces izganjati pravdu kada ti svojim advokatima ne mozes reci pravu istinu.Valjda se advokatu teba reci sve ako si siguran ko je ubica.Sta ti moze pomoci ta masa ljudi oko tebe?Svi se pitaju,a kome se ti uopce obracas?Nesto ko gluhi telefoni.
Davore, jarane, odmori malo... Srećom ide zima i hladni dani, a sa njima i kraj ove farse. Tada će policija bez pritiska da radi i završi ovaj slučaj.
Ne znam kako su stručnjaci iz Klixa došli do cifre od 40.000 ljudi. Zagrebački plac Bana Jelačića je pet puta veći od Trga Krajine i na njega stane u idealnim uslovima 48.000 ljudi, 4 čoveka na m2. To je u realnim uslovima teško postići, mora bukvalno jedan drugom da diše u vrat. Supu podrške Dragičeviću je bilo oko 7 hiljada ljudi. To je ujedno bio i završni skup cele opozicije u RS.
Goni se vise u tpm.!Reci vise to ime ubice.Oko tebe su sve neke izopacene face,a sve vise licite na neku sektu.Vise niko ne moze pogoditi tvoj cilj.Kazes da znas ubicu,okoncaj to jednom.!
DOLAZIMMMMMMMMMMMM
Ovo sto se njemu desilo je velika trauma, sa tim se jako tesko izboriti. Nadam se da je potrazio ili da ce potraziti pomoc psihologa ili sl. jer mi se cini da psihicki sve dublje i dublje tone i propada.
kakve veze ima dejtonski sporazum sa ovim? pravo na život je osnovno pravo ugrađeno u temelje svake normalne zemlje ali pošto je pc stvorena na genocidu i uz tvoju svesrdnu pomoć, ne znam... prosudi sam
Zelim mu pune stece ali nazalost mislim da on politicare i policiju ne zanima ni 1%..znaju da nema mista u ruci protiv njih tako da ce i dalje da rade sta hoce
Jel ovo onaj što se borio za svoju DRŽAVU aka ERES i sad mi kao treba da ga žalimo još na skupovima konstantno to poanvlja i govori kako nema države BiH? Žao mi djeteta a tebe debilu neka mrakk pojede, aj zdravo
Ne daj boze nikome da se desi,ali njega opozicija gura maximalno,citam na 10 portala samo na klixu nema da je jedan od advokata koji vodi ovaj slucaj neovisno sa ostalih 5 advokata podnjeo ostavku jer je sve opozicija nastimala...Hajde sada kome vjerovat jednu ovo drugi ono...
umjesto da suradjuje sa vlastima on tjera inat
Podrska pravdi za Davida i Dzenana i da se sto ranije pronadju i osude pocinioci