Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto me donjecu covjeku 15 cevapa u cijelu lepinju iz zmaja
Što dobrovoljac vrs nisi postavio šator ispred tužiteljstva rs-a??
Iz inostranstva došao da se bori u redovima vojske Ratka Mladića, hoćeš podršku , hoćeš racku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njegova vojska je u Bosni i Hercegovinu, ubila 3.372 djece, samo u Sarajevu 1600 djece je ubijeno, poletio iz Italije da ratuje za Karađića i to među prvim eeee karma je čudo
crvena linija za svakog pripadnika vrs pa tako i za davora dragicevica mora biti: da li priznaje genocid? tek kad javno odgovori na ovo pitanje bosnjaci koji zele imaju se pravo ocitovati. svakog bosnjaka koji prije odgovora na ovo pitanje da podrsku obavezno smatrati izdajnikom.
Kemo Ademovic je ubio Ugljena.
Vojnik vojske RS koja je napadala gradjane i ubijala djecu,zene ,starce.Bravo Memicu i Feraget sto ste ovu sprdnju od BIH napravili
ako ikad gradani rsa shvate da im samo njihovi politicari zele zlo a da su im bosanci zemljaci , ukinuce sami entitete i beskonacnu pljacku
Ako se slucaj ne moze rjesiti na entltestskom nivou onda je normalno da se trazi rjesenje od drzavnih institucija. On je bio vojnik RSa a ja vojnik Armije BiH ali i on je drzavljanin ove drzave i ima pravo da trazi pravdu .
Ovaj se pred izbore pojavi i poslije nestane dvije godine..
Balijama se sve moze servirati, jos ce ga sutra otici i podrzati a i ptice na grani znaju zbog cega je predmet prebacen na nivo BiH, samo da bilo kakve proteste ili bilo sta drugo prebace iz BL u Sarajevo
Nije ti bas dobra lokacija za sator odmah pored ceste,zar ne vidis da se u Sarajevu skoro svaki dan puca i bombe bacaju pale auta.Cuvaj se
Nesmje u RS-u dosao sad da kenja nama u Federaciji sve politicka igra..
Da si ti 1992 bio u Banja Luci Srbin borio bi se sa njima. Bosnjaci se borili na drugoj strani. Hrvati na trecoj. Zlocinci su osudjeni za Gennocid ,UZP,Konjicke logo re itd. Ovo je BIH svih naroda I svi imaju totalno ista prava u cijeloj BIH. Kome se to ne svidja neka ide. Moramo se pomiriti I krenuti zajedno dalje I dosta mrznje I nacionalizma.
Covjek drzavljan BIH I ima pravo da trazi pokretanje istrage posto je ocito tuzilastvo RS umijesano u ubistvo.I svi trebamo podrzati. I nije BIH samo Bosnjaka vec I Srba Hrvata I ostalih.On ima pravo kao svako traziti da se pritisnu I sud I vlast da pronadju ubicu.
Da sumiraamo ili rezimiramo.Davida su ubile vlasti u Banjoj luci.MUP prikriva stiti vlast.U Sarajevu je stvar identicna samo obrnutim smjerom.U Sarajevu je Mafija ubila Dzenana koju stiti Vlast.U oba sllucaja se vidi sprega imzedju MUPa i Mafije.Trazise od Kadije da Kadiju tuzii Kadiju sudi !!??
to si jarane trebao postaviti ispred zgrade vlade rs..ah da otjerali bi te.Postujem da se boris za pravdu ali na pogresnoj si adresi,to su tvoji napravili.
Zna li neko koji faktor jebio taj ubijeni Dragicevic? Zasto je Policoiji RS bilo u interesu da ga vise nema? Niko ne pise o tome. A po mom misljenju, to je interesantan detalj ove price. Motiv ubitstva.
pa borio si se za rs sad trwzis da ti bih rjesava to, ne priznajete bih a kad treba onda vam valja ne kontam