Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka revolucija jede svoju djecu. Imao si priliku da ostaneš u Italiji i živiš mirno i dostojanstveno sa svojom porodicom, ali ne, hoćeš ti 1992 u Bosnu da se dobrovoljno boriš za "srpstvo" i ubijaš tuđu djecu, braću, muževe... Mrš pi*da ti materina!!!
moze MUP podnosti sta hoce, ako pravosudje postupa nepristr. onda od toga nema nista..
@rover Kakve pare, o čemu govoriš? Šta su par miljuna evrića u odnosu na izgubljeno dijete? Davoru i Suzani potrebni su ti novci za psihološku rehabilitaciju.
Drz se mileeee jos je ziv (davor) Za sve muke ti si kriv
Bitno da nije bilo protesta za vrijeme 'praaznika' Sad može opet
Reci više ko je pa nek bude šta bude
Smrt fašizmu, sloboda narodu.
dosadan si više i ti
svi smo uz davora i muriza dosta je vise ovog pasijeg vremena i fasizma ko ih ne podrzi on je fasista isto ko i ovi ratni profiteri
Eh cuj na " drzavni udar "!!!Nesto najsmjesnije sto se moglo uti i procitati od pocetka ove godine.Kad je jedna lokalna samouprava mogla sebe osloviti drzavom?????
U ovom zivotu se borimo za pravdu za vjecni zivot.
Cekamo te!
Mi u Sarajevu čekamo sa veliki ćiriličnim bilbordima. Povedi nas đenerale.
Mi u Sarajevu čekamo sa veliki čiriličnim bilbordima. Povedi nas đenerale.
Samo simbol promjeni. Podsjeca malo na razne obojene revolucije. Hoce neko pomislit nedo bog da si neki zavjerenik.
Svaki put ista priča bez konkretnih poteza...
Pa mafijaska organizacija, na celu sa M. Dodikom ne bira koga ce optuziti za pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja RS. Nema tu vise Srbi, Bosnjaci, qurci palci, jer kada je Miletov biznis ugrozen, onda smo svi u opasnosti i svi smo neprijatelji srpstva i svi ugozavamo RS. Zato se Mile dobro slaze sa Draganom jer su ta dva klana bratski mafija klanovi. Nece Mile imati problema da ode na proslavu Oluje.
To se neće desiti, ali hoće otići na proslavu osnivanja Herceg Bosne.