Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta očekivati od genocidne policije na čelu sa dokazanim zločincem Lukačem.
Gdje nestade top komentar?! Klikse zar ti ljudski život nije nimalo svet?!
@novibosman345 ocekivati tamanjenje islamskih terorista
Hoće da skine gospodina Milorada. Neće moći tako lako!!!
Top komentar garant! Klikse srami se, zar ti ljudski život nije nimalo svet?!
Daleko od covjeka a posebno daleko od gospodina!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Prema izjavama Karana u džepu ubijenog je bilo navodno 180 KM, apo fotografijama MUP-a 170 KM.“ Forenzik uzeo cenera. Haha jbt...
To je samo dokaz koliko su mocni i da se ne ustrucavaju nista .... zataskavanje je klasika u rs, napadi na povratnike, bogomolje i sl. Mislim da ni dodik sam tu ne smije nista jer oni stite njega svim sredstvima a on samo mora njihovu pricu gurati, budala kakva jeste naletio je na mudonju i on i policija, koji se ne boji .... to samo narod moze rijesiti na izvorima obicnom olovkom, ali listici su u Ljaktasima ...
Ako se ti nanosas glave svaka ti cast.Hjebat ce te ziro racun i advokati.Oni ce dignuti pare,a ti ode jarane.Lupas bez veze ovo sto ti trazis ni Hag nebi mogao uci u trag.Dje mogu biti toliki krivci?Vidis jado da te hjebu ovi politicari da preko tebe dodju na vlast.Pusti vise dijete da pociva u miru..
Za ubistvo mora postojati motiv. Nisam nigdje procitao koji bi mogao biti u ovom slucaju, sto je posebno vazno s obzirom da se optuzuju ozbiljni igraci.
Davore cim prodju izbori svi mediji ce te zaboraviti. Nadam si svjestan toga. U ovoj zemlji je sve u sluzbi politike i za jednokratnu upotrebu a najvise ljudske sudbine.
SDAovci brane Dodikovu policiju.
Prije 6 min. sam imao komentar sa 341 pozitivna lajka, sad ga uopste nema! Klix dobija pare od Dodika! Dole Klix!!
Portal dno dna
@VivaLa ma hajde
Davore, prijavi ih policiji!! Htjeli ste vasu samostalnu entitetsku policiju!
Ne dao bog nikome doziviti sto je ovaj, ali meni se cini da on nije bas najbolji u glavi. Pravi show od cijele stvari
bi li ti bio sav u glavi da ti ubiju dijete??
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju
Hahaha vi SBB ovci o prljavoj kampanji imate nekom nesto rec.. fuj stoko
Nšita nije jasno! Ako je tijelo pronašla Ljiljana Haznadar ona može sve rasvijetliti! Da li je David pronađen u kanalizaciji ili na suhom tlu? Nešto ne štima!
Zelim ti puno puno srece da istrajes u borbi protiv lopova
Tako je Davore, sve je to istina, samo sto je ista situacija i kod nas u FBiH. Ovo je sve propalo i kod nas i kod vas, narod je glup ko k..., lopovi i kriminalci su na vlasti a zakon je donesen samo za gradjane koji nisu u vlasti, ZAKON se ne primjenjuje na jednak nacin. To ovdje
Željke? Cvijanović? Darke? Naučite se pravopisu, papani.
svaka cast uporni roditelju.zelim ti da izdrzis sa lavljem srcem do kraja i da pravda izadw na vidjelo takode i Mamiću