Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema strasnije stvari od toga da nego izgubi dijete. ali davore, pobogu, ti si izgubio kompas. da postoje dokazi o kojima se toliko pricalo, davno bi ugledali svjetlost dana. skrnavis uspomenu na spopstveno dijete razvodnjavajuci slucaj svojim postupcima. prazna puska ne puca 😞
@Ramayana1 davor je i sam izjavio da je sudstvo korumpirano...kakve ba sad prijave takvima...izjavio je da zna ko mu je ubio sina...neka kupi pistolj kalas i bombu...i presudi ubicama...neka se pusti austrije od tamo im nista ne moze...pa da povjerujemo u onu njegovu...idemo do kraja davide...duznost svakog roditelja je da zastiti a ako ne daj Boze dodje do toga i da osveti svoje djete...
Ucero ti mile i bakir kako da ispliva kad lopovi drze sve ubice 😁
Moram vam reci ljudi da mi je iskreno zao onog bulevara. Njeg jadnog stalno banuju a lik uopste ni blizu ne vrijeđa nit pise gluposti kao pojedini srbovlasi tipa ovog Ratka, 470, onog skutorcica Bakira..bulevar je samo dosadan ali nije los.
Puno puno gorih se nakotilo, a njeg stalno banuju. Nikad u njegovom komentaru, iako svasta pise, nisam procitao da je spomenuo necijeg Boga, vjeru i slicno. Pravda za bulevara !
bulevar i ratko su dva nika od istog covjeka
Kako god. Da je Dodikov sin ili nekog istaknutog promicatelja tekućeg političkog stanja, slučaj bi bio riješen u trenu. Ovako se samo stvara sumnja da sistem zataškava istinu.
Oopla, lijepo, brendovski uređen čovjek iz Beča se javlja... Zanimljivo bi bilo vidjeti od čega? tko i zbog čega finansira?
Oj nebuloza
Izgleda da Davor kontrolise taj novac
Beli se ti iz Beča i vijak duhove nesrećo!
@Vujadin nečija,vijaj
Poceo se cetalj dovlaciti u SheherSaraY. !! Mrsh!!
Čettnički dobrovoljac davor, davorovo mladunče i međučettnički obračuni. Cute af.
Davor samo Ifetu vjeruje, sto li Boze?!