Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najavljuje da će u narednom periodu predati oko 50.000 ovakvih prijava. Frajer puko!!!
@Netixba Mahao usima cim ima ovako debilan komentar
ovo je svim roditeljima pouka, cuvajte djecu i lijepo ih odgajate. medjutim kada sami roditelji nisu kako treba...
i mahmud ce se prodati za lovu
Od slučaja David i Dženan najviše će profitirati opozicija. Ovo im je samo takav predizborni kapital, nažalost. Ni njima nije u interesu da se ovo riješi nego da se agonija nastavi.
@OkupaniVlah mrsss ,mrs
Evo ovako, neka se iznese u javnost cjelokupni materijal do kojeg je policija dosla, prikupila, ukljucujuci i izjave i sve nalaze vjestaka, obdukcije i slicno pa da se procjeni jesu li ovi protesti osnovani ili se radi samo o pilitici i borbi za prevlast u izbornoj godini
Davore pocinjes gubiti kompas, ovo sve postaje osim borbe za pravdu vaseg sina laka mu zemlja
Gledajte, histerija koja je nastala oko Davida je postala apsurdna. Sada prave karneval bukvalno po BiH, iznose po gradovima redom tvrdnje koje ne mogu dokazati i sve ostaje na sumnji. Može se milion prijava poslati, ali bez konkretnih dokaza nema od ovog ništa. Policija RSa je nekompetentna, što možda ne znači da kriju ubojstvo. Možda ipak i nije bilo ubojstvo.
Znači, po tvom mišljenju, ok se malo borit za pravdu, ali kad vidiš da su protivnici jači od tebe onda trebaš prestat smarat svijet? Ma bravo...
Ne, nisam to rekao. Uzaludno je boriti se za dokazivanje nečega čega očito tu nema u prvom planu. Kao da tražiš dokaze za postojanje jednoroga. Koliko god da si uvjeren da ima tu nešto i da uvjeriš usput masu u to, ne znači da tu ima nešto. Ljudi srljaju u ovakve pokrete za pravde, ipak mentalitet rulje odradi svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Patrijarh Irinej pozvao Srbe u Sloveniji "da poštuju svoju novu domovinu i da sa Slovencima održavaju dobre odnose" i "da poštuju i ostale žitelje drugih vjera, jer smo svi božja djeca i da nema razlike među ljudima, ma koje vjere bili" .... Što ovo ne priča povodom ubistva pokojnog Davida kojeg su ubili policajci ?!!