Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se vratim unazad slušajući tvoje govore imao sam osjecaj da ćeš zaista uzeti pravdu u svoje ruke i presuditi odgovornim za ubistvo Davida jer poznaješ egzekutora..medzutim napravio si brend iz udobne fotelje sklonivsi guzove u Austriju i nastavljas da laprdrsas bezveze..dodijo si i bogu i narodu i uništio si sve šanse da zločinci zaista budu izvedeni pred lice pravde
Morao je pobjeći jer traži istinu. Eto, to je Dodikova demokratija.
@ahiley Imamo i mi Memica koji je isto ubijen i ciji otac trazi istinu koju skrivaju isto iz vladajuce stranke samo kod nas je SDA koja krije ubicu, a kod njih SNSD. Obadvije su vladajuce i obadvije su u koaliciji tako da mozemo zakljuciti da su to iste bratske stranke po svemu.
Napokon frajer nesto objavio 👍
NEZNAM ZASTO GRADZANI,ODNOSNO RODITELJI IGNORISU SVE OVO STO SE DESAVA U POLICIJI,POLITICKO. VRHU,STRANKAMA I OVOLIKO OMALOVAZAVANJE NARODA.. KAD SE POZIVA NA PROTESTE IZADZE NAS NEKOLIKO STOTINA,A STIM SE NECE POSTICI PROMJENE O KOJIMA SVI PRICAMO,A KAD TREBA POKAZATI SPREMNOST NIGDJE NAS..
Dokaza i ghovana.... skoro 2 godine slusamo da ima dokaz. Od svega snimak policijskog vozila koje ide tamo-vamo i forografija drugog vozila. Davidova smrt jeste mutna ali vjerujem ni blizu kako otac pokusava da predstavi. Sta se sve nalupalo...samo se zaboravi..
šednik ko i sin mu
Zasto dajete medijski prostor osobi koja manji BH entitet RS naziva DRŽAVOM?
A.C.A.B.
Smaras vise..
Bez obzira na svekoliku kriminalnu vlast i opšti nazadak koji su proizveli, opet je narod birao SNSD i ove ljigavće kao Cavica i druge i jbm ti takav narod
nije mi ga zao. dosao je iz italije da puca na moj narod. haram mu bila svaka zrtva.
Zataskati ovakvo ubistvo je mogla samo drzava, sa svim svojim elementima. Drzati momka 5 dana i mucit ga, da ga niko nije vidio... nijedna organizovana grupa nije mogla uradit tako nesto, kamoli pojedinac. Danas se nista ne moze sakrit!
@Pacifistalevelhigh vidiš da može :D
sta reci...
Svaka tebi čast majstore, samo se bojim da će te negdje slučajno grom pogoditi
Koga država ubije šanse su mu male.Zato su dva najbitnija čovjeka u ovoj šprdnji od države, Muriz i David.Mi ostali smo preokupirani uhljebljenima i sniženjima.