Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspade se opozicija u rs-u Dodik pokupovao “papke” ponovo
Davore nista dok neuzmes pravdu u svoje ruke. Nadam se da si svjestan da ti koji su pocinili zlocin drze tuzilastvo i policiju u malom dzepu. Osveti sina i odrobijaj ko cevjek
Davore i kompanijo... smarate. Šanse nemate, Srpska je uz svog Predsjednika. Pokupi svoje stvari i voz za sarajvo pa tako diži šatore i pravi cirkus po mahali
tvrtko...ma ubijte ga ka Stambolica, Curuviju, Aleksica i djecake u Peci 1998. ha ja sta vama ima iko prigovarati, vi ste naj-pametniji, mudriji, posteniji ...... ma vi ste sljam!:)
Čovjek se bori da ubice izvedu pred lice pravde i svaka mu čast!!! Treba pitat opoziciju-SDS- gdje vam je sada Karadžić i njegova ideologija?, čim ste popušili, odmah mijenjate dresove i stavove!!! Sramota!
Policija tzv. rs je osuđena pred sudom u Hagu za genocid, valjda je sad ovom čovjeku malo jasnije kako to izgleda kad ti ista ta policija ubije nedužno dijete 92 - 95.
@sebijindecko koji si ti bolesnik. ma ustvari nisi bolesnik, samo nisi u stanju da se nosis sa realnoscu, jedino za sta si sposoban je da vrijedjas...kako je zajebano kad normalni ljudi moraju da zive s takvim..
Da se razumijemo ovo je trgedija, ali ovakvih slucajeva ima na desetine u mnogo ozbiljnijim drzavama i nikada se ne rijese..tako da nece ni ovde nista da se rijesi..
ko kaže da zna išta iko slagao je, sad svijet zna da je ubijen, a ne zna niko kako je ubijen i od koga, pa to veća bruka nego ranije, gdje su ti mozgovi?
Kada su izvještaji UN-a šta si činio tokom rata i kako je se stvarala "država" onda to ignorišeš djikane. Dosadio si i Bogu i narodu i žrtvama genocida i koljačima sa Pala i SNSDovcima i SDSovcima i nama Bošnjacima a i Dodiku istovremeno i onima koji imaju djecu a i ovima što se sa tobom mrznu ali ti ne žele to reći u lice. Popeo si se na qurac svima a to ne moźe svako uspjeti, da bude toliko antipatičan kao ti
govori u svoje ime gnjido.
@sebijindecko Ne boj se, stigla je djikana nečija suza, evo ga hoda kao budala
"Mučen, silovan, masakriran i ubijen." Hmmm, da to slučajno nisu uradili genocidni, senocidinu, incestoidni nepismeni i zadojeni troprstaški podguzni rusko-srbski siromašni Dodikistanci? Mislim da cijeli svijet već zna za njih.
Dosadan si ubico. Priznaj koliko si djece ubio u ratu