Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policija u pripravnosti, zbog cega?? molitve za ubijenim sinom?!
Zbog placenika, koji imaju namjeru srusit Dodika.
@Lovren Mile takozvani genocidni presjednik je samo za genocidase interesantan
Sad kad Davora negdje nadju mrtvog i napisu samoubistvo uprkos brojnim cinjenicama koje ce govoriti suprotno. Smaknuli covjeka da im vise ne smeta, a iza njeg nije ostao niko da se bori. To malo naroda i sto je imalo hrabrosti odustat ce od straha da ih mrak, kao i Davora, ne pojede.
All Apologies, mislim isto što i Vi. Nadam se da nismo u pravu.
Neće se dobro provesti i njga će roknuti, ako već nisu. Vjerojatno ga drže negdje u frižideru, pa će ga odmrznut za par dana i inscenirat samoubojstvo.
https://www.facebook.com/232401967418336/videos/2098149323793401/?t=7
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Jeste lijepo kad se ne obiljezava ovo shranje zvano nova godina, gluposti zesce, samo vi minuse lupajte, sutradan kad se probudite nemate marke ni za kafe...
Trazite pedera za jednu noc? Nazovite Dzasmina na broj 061 281 891
otišao pop u ćenifu
"..A ima svako pravo da se zabavlja i zamajava - opuštajte se u svojim kućama, u kafanama, na jahorinama, kopaonicima, u bečovima, ali u banjoj lučici NE!!! Ne na ulicama na kojima se tuče i hapsi narod koji ne želi da se zabavlja i zamajava.Jer ova prokleta avlija koju zovu gradom, nije napisala domaću zadaću, pala je iz, fizike,biologije, psihologije, sociologije i logike. Vrijeme je za spremanje popravnog. Kad položi, nek izađe da se igra u dvorištu."
Aj bar danas bez uvreda ili od ponoći pa sljedečih 12 mjeseci da živimo u miru i dobroti a sad do ponoći možete lajati( pojedini) ko bjesni psi
Na stranu sve treba staviti,bez obzira sto smo citali i saznali u komentarima,ako nista bar su nam poslali poruku da se ipak vlast boji nas obicnih malih ljudi,mada ne bi sebi trebali to da dozvole,al ne u ovom smislu diktature,nego da se osjeti ta demokratija i nasa vaznost a ne samo pred izbore,eh sad je nama da nesto naucimo iz postupaka Davida i Suzane,ili jos nije vrijeme za to.Ko bi ga znao.
Ima li Davora, jel se javio
Dosadni ste vise i sa Dodikom,policijom,i sa ovim ljudima vise,predosadni
Dragicevic je uhapsen i negdje je u privatnom zatvoru na obradi.Taj vise nece kraj lukaca protestvovati.Sta drugo ocekivati od zlocinaca.
svim srcem zelim i ocekujem da pravda izadje na vidjelo, da Memici i Dragicevici nadju mir i spokoj, da se te dvije duse konacno smire, a sa njima i njihove porodice, al moramo znati da sa pocetkom njihovog mira tek pocinje nemir, sta ce tek raditi kad se istina pokaze, kad sad ovako tretiraju roditelje koji traze samo PRAVDU I ISTINU traze
eto vam vase crkve
Zaključali hram i ugasili svjetla.
Samo da se otkrije istina i da ovi roditelji nađu mir, a zločinci se kazne... Nije uopšte više bitno ko će vladati...