Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za @Seher, e, moj Seher-koji te Srbin tako z.g.u.z.i .,zivota ti,pa ne mozes da zaboravis vec 20-god. Bilo je onih Srba iz Istcne Bosne koji nisu bili gadljivi,pa su svasta hebavali -pogledaj samo one zene sto tuze da su bile silovane kako izgledaju ?
RBIh-a IMA SVOJ LEGITIMNI I DEMOKRATSKI USTAV A TO JE USTAV RBIH-e 1992, dost je vise MRKVI I USLOVA koje salja TA EU-a KOJA U POZADINI TIH USLOVA JACA GENOCIDNU TVOREVINU A UNISTAVA P L A N S K i i T A K T I C K I Suverenuu drzavu RBIH- u !!! Shvatili smo POLITIKU HIPOKRITA I NEPRIJATELJA RBIh-e koju EU-a INTENZIVNO RADI VEC 20 godina ! Da Bog da vam genocidasi SRBI URADILI ISTO STO SU POCINILI Bosnjacima i RBIH- i !!! Eto vam VASIH SRBA GENOCIDASA S KRSTOM BARBARIJE PA VAM GA ZABILI U SRED EU-e ZA KRAJ I NESTANAK, SRBI SU NAJVECE ZLO BARBARIJE I PRIMITIZMA KOJE STE ODUVIJEK PODRZAVALI I NASTAVLJATE TO I DALJE RADITI ! Da Bog da vam SRBI BILI U KUCI I RADILI VAM SVIMA STA SU RADILI Bosnjacima, pravim Hrvatima, Jevrejima , Albancima itd !!! Koji ste vi manipulatori iz EU-e i kolaboratori SRPSKE BARBARIJE I SRPSKIG FASIZMA I TERORIZMA !!!