Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI VI GOVORITE DA NESTO TREBA A NIKO NISTA NE PREDUZIMA ...ATER VAM VASU .....POLITICKO SMECE OD DRZAVE .... JADNI MI SA VAMA I VASIM MATICNIM BROJEVIMA ... SVE VAM CHETE DIRIGUJU , ZA STA LI SMO RATOVALI I OPET SE SVE VRACA KAKO JE I BILO... OPET ISTA STVAR....A VI MRTVI BOSANCI KUPUJTE DIPLOME I SIGURNO CE TE BITI PAMETNIJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFERIM !!!!!!!!!!!!!!!!
gu.zovi moje mame su jedinstveni-napred braco muslimani
daj ti malo vise o ovome, da znamo o cemu se radi ? ozbiljno
Napokon da se cuje glas razuma EU-e Gospodine Daviddi i stavi kraj srpskoj hegemoniji totalitarizma, fasizma, srbo ektremizma, srbo apartheida i srbo genocida i agresije patoloskih srpskih blokada entitetkim glasanjem i sprovdjenja zakona ko da je genocidna tvorevina drzava ?! Dokle ce vise Bosnjaci, drzava i drzavne institucije BIH-e TRPITI srpsku organizovanu planski agresivnu retoriku i agresiju anarhije genocidne tvorevine i njenih predstavnika prema drzavi BIH-i, drzavnim institucijama i Bosnjacima! Dokle ce vise EU-a i OHR SUTJETI, GLEDATI i time AUTOMATSKi ucestvovati u ovoj srbo - genocidnoj agresivnoj anarhiji fasistoidnih srbskih ektremista i srbo fasistoidnih terorista ?!
sibicarskog hoce preko zakona o jedinstvenom maticnom broju ukinuti medjuentitetsku liniju razgranicenja e iza medjunarodnog sporazuma o toj liniji stoji nuklearno oruzje to je nova jalta federacija ce kad tad uci u sastav hrvatske
koji je prijedlog rješenja dao Magazinović?
Sasa Magazinovic danima govori kako i na koji naicn je najbole rijesiti ovaj problem ali niko nit izeli niti ga slusa jer ocito je nekim strujama u cilju da ovaj problem visi nad glavom i da se djeca koriste u politicke svrhe.
Sasa Magazinovic danima govori kako i na koji naicn je najbole rijesiti ovaj problem ali niko nitizeli niti ga slusa jer ocito je nekim strujama u cilju da ovaj problem visi nad glavom i da se djeca koriste u politicke svrhe.
Nije mi jasno cije su ovo ideje oko maticnih brojeve, pa pokrali su nam sve sada nam kradu i brojeve, kako da nam djeca imaju putovnice, kako da imaju zdravstvene knjizice i zastitu bez maticnih brojeva, kakve su ovo igre bez granica!!!
Svi smo mi Bosanci i Hercegovci! Svi!