Sesija Parlament za Evropu
0
Daviddi: BiH već kasni na putu ka EU
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujuci SDA blokadama!!!
jest cojk pametan u pichku mat.ernu
Pa naravno da kasni. Sto ne volim ove mudrijase koji mlate pare kako bi naglas konstatovali svima poznate cinjenice. BiH kasni a voda je mokra, znamo mi to i sami gospon Renzo Daviddi, nego daj ti nama pomozi da se to nekako promijeni i da vas sustignemo. U suprotnom, ne vidim bitniju razliku izmedju tebe i nasih politicara.
n.a.p.u.s.i. se bosnjacke os.unecene k.u.r.c.i.n.e, dezuras, ti ovdje, he.bao te dodik u tu tvoju vec siroku i razvaljenu bu.lju ! dezurna spijunko !
Gosp. Daviddi, Ako Vam niko do sada nije rekao ovim putem podsjećam da je ova Vaša tvrdnja apsoluto tačna, jer: stranke ir RS-a (na čelu sa SNSD-om) neće BIH oni hoće "Veliku Srbiju" dok dva HDZ-a hoće entitet i priključenje "Kneževini Hrvatskoj" (NDH-haziji iliti Velikoj Hrvatskoj). Sada su dobili partnere u vlasti na nivou Bosne i Hercegovine (SDP i SBB) koji im zdušno pomažu da iste ostvare. Odnosno, sva ostala razmišljanja na ovu temu su pi....anje uz vjetar.
de ba vi placenici sdp-a popustite malo....mislite da je narod blentav da ne prepoznaje vase komentare. sve vam je dzaba zlatko vas je u crno zavio. sacekajte samo izbore... a mozda i prije
Gospodine Davidd, pa vi ste na celu jednog hriscanskog kluba koji je bio organizator i glavni koordinator genocida nad Bosnjacima, o cemu vi to svakim danom palamuudite, idite cesati fasisti dodiku muuda kad ga vi svi iz EU-e placate i podrzavate da udara po Bosnjacima i po drzavi ko jedan diktator fasista, Dodik je TAJ kojeg vi LICNO podrzavate, inace bi ste mu vec odavno zabranili da bude ko rvo politicar ko drugo VI BI STE VRATILI drzavi RBIH-i njen Ustav Reepublike Bosne i Hercegovine, dali ste status Reepublike manjem entitetu kOJI JE NASTAO na genocidu 3 00 000 Bosnjaka i etnickom ciscenju 2 000 000 Bosnjaka , KAKO VES NIJE SRAMOTA SVIJA U TOJ EU-i, demokrati ste izjavljujete, PO CEMU ste demokrati , NA 11 genocida NAD Bosnjacima koje ste organizovali ZAJEDNO SA GENOCIDASIMA I BARBARIMA SRBIMA u 150 zadnjih godina i koji i dalje VI EU-a podrzavate ?!?!
Ja stvarno ne znam koji je razlog tih tvojih komenatara. Ako vec imas problem pa zivcima i ostalim ljudskim potrebama idi se isprazni bice ti bolje u zivotu... ( a ja nemas gdje, jer si...pipppppp) Trci oko zgrade jer ti to preostaje, da izbacis tu isfrustriranost iz sebe :) LP nekulturni gospodine :)
Suverena drzava R-epublika Bosna i Hercegovina JE u DIKTATURI SRBO FASIMA, domacih izdajnika na vlasi ko soto su tihic, lagumdzija i SAVEZNIKA genocidasa srba agresora i srbije barbara a to su EU-a, genocidna rusija barbara i terorista ko i otodoksna fundamentalista hriscanska srbo crkva bradatih popova SRBO TERORISTA i TERORE ! LAGUMDZIJA i TIHIC su DVA njagora politicara KOJI DAJU GUZY dodiku i srbima fasisima ZA LOVU i FOTELJE ! DA JE EU-a iskren i pravi prijatelje drzavi RBIH-e ne bi 4 godine ta EU-a POMAGALA KO GLAVNI LOGISTICAR AGRESIJE RBIH-e od fasisticke srbije barbara i NE - Bi ta EU-a NASYAVLJALA agresiju nad Bosnjacima a time i drzavu RBIH-u ! DA JE EU-a iskren i pravi prijatelje drzavi RBIH-e , Ne - Bi VISE FASISTIMA i DIKTATORIMA KO STO SU MILORAD DODIK I OSTALI MU SAVEZNICI KO LAGUMDZIJA I COVIC NASTAVLJALI enticka ciscenja Bosnjaka i genocid nad Bosnjacima SKLANJAJUCI Bosnjake SA SVIH NAJVAZNIJIH DRZAVNIH FUNKCIJA , NEVLADNIH ORGANIZACIJA, ITD !
Volim da blabam Dodikovu debelu antiislamsku srbokomunističku karinu
Pa mi nigdje stici necemo dok se SDA budi iole pitala... I ovako samo sto drzavu nisu prodali...
Dežurni SDP idiote koji bjesomučno klikćeš pluseve če.tnicima i minuse patriotama - da ti je jadnom stagod zg.uzit u zivotu, da ne moras visit po vas dan na klixu dudlajuchi chetnicima
vidi, opet se ne razaznaje koje postove pise ovaj dezurni sdpov idiot a koje dodikovci, valjda zato sto ste isti, mamaru vam smrdoslovensku
Dežurni SDP idiote koji bjesomučno klikćeš pluseve če.tnicima i minuse patriotama - jadan si
Mi Zlojini islamizirani srbi najvolimo dudlat dodikovu debelu karu
SDP - partija u prevodu znaci SRPSKA DEMON PARTIJA ! A Lagumdzija je njihov srpski c.e.t.n.i.k - vojvoda, opasne MASONSKE LOZE CRNA RUKA !