Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ono holbrook rekao karadzicu da se sakrije jer ce ici u haag?
U Agg
Neko je na ovim komentarima napisao 'jebem im mater svima...' jer kao ONI su nam krivi. A ja kazem: jebem ja mater NAMA svima jer mi smo sami sebi krivi. Da nismo budale, ne bi nam Holbruk krojio kapu.
Najzaslužniji za udare Nato po srpskim položajima, ali i spasio je RS kada je zaprijetio da se zaustave ofanzive armije BiH i HV
Cinican ....
šta djece ima
jest pa je nama ostavio idiota od drzave
mamiculimuholbrukovsku, on je zaprijetio bombardovanjem da zaustavi posljednju ofanzivu ARBiH
YEBO TI DEJTON MATER.....TREBALI SMO SE OCISTITI I MI DA IMAMAMO LIJEPU NASU----
E jest nam pomogao, zemlja mu kosti izbacila. Rahmet mu i jednom idrugom.
Gdje si bio ti kad je bilo najteže? Mi smo samo krvava mrlja. Na nekom tamo TV ekranu. ...ne bude li Bosne tada neće biti ni nas... ♫ ♪ Budi ruka koja Bosnu hrani, brani. Berlin, Beč, Malme.
Je li ovo autorsko djelo ili citat nekog lika? 😃
Dzukci ste vi obojica
Jebemu misa ovo Sarajevo svi vole
Naprijed David Holbrooke! Naprijed Richard Hoolbrooke! Naprijed NATO! Naprijed EU! Naprijed LGBT! Naprijed Gay Pride! Naprijed Ravnopravnost! Juhuuuuu =)
o bio je on i u politici kreativan i volio je igrati igrice i poslovno, ovo sto je sklepao, tu je uz mastu bilo jos neke hemije u pomoci. i sta je govorio..mora se desiti mir u bih? zar je bilo suprotnih slucajeva u povjesti?
upravo tako, mozda se zato holbruk nije puno trudio:))
splet nesretnih okolnosti ili urota, kako god, njegov sin danas u sarajevu znaci vise nego gradjani sarajeva, doputovao je sa cijelom porodicom, ko zna o cijem trosku, kao i otac mu. lako i neoptereceno uvecava ono sto je naslijedio, a mi? dobili smo umjesto drzave, pat poziciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moj babo je otiso u swedsku da se bori za zivot i snaso se u zivotu sad hwala bogu imamo mnogo toga, al jedino fali domovina u srcu i omiljeno moje sarajevo iako rodom nisam iz tog grada morali smo rasprodati livade koje smo imali na rogotici, jedino ljeti kad dolazim imamo kucu koju smo kupili na sred bascarsije (270.000€), osjecam se tih 30 dana ko kralj u svojoj kraljevini, ko swedski princ na swedskom tronu hehe
Haj ako si mangup otiđi na Pale i reci da ti je babo Richard Holbrook.:)