Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda se trazi(la) i za Davida i za Dzenana. Davida svako malo pominjete, Dzenana jako rijetko. Mislim svaka cast svakome, ali zasto jednu pricu forsirate a drugu gurate pod tepih.
@banana Pa vidio si da Bosnjaci vise dizu galamu oko Davida, a na proteste za Dzenana u Sarajevu dodje jedva par stotina ljudi, umjesto nekoliko desetina hiljada.
zato sto mi bosnjaci smo vece ovce od nekih iz RS-a. za davida se protestvuje redovno i nama je sada krivo sto oni protestuju dok mi pusimo nargile.
I Bosnjaci imaju slucaj Memic, pa cu se ucutali ko p.cke, boje se sda.
a kam mu babo? nije ratni zlocinac pa da se tolko krije? sta je rec?
nije ni david bio ratni zlocinac pa je pametnije bilo da se sakrio
Teška tema, koja daj Bože ikad da se riješi i to je to.. Jednostavno kratko, jasno...
Da bi stvorili nakaradnu izdrkotinu Rs, izdrkani srbi su ubili 1601 sarajevsko dijete (302 snajperom - namjerno)........danas bi ta djeca bila uspješne i ponosne sarajlije........poserem vam se i popišam više na mrtvog četnika davida i njegovu familiju.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Sram te bilo koja i čija djeca su kriva, NIČIJA bez obzira na ime i prezime. Izrode jedan stidi se.
Fuj seljacino, fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neka se vrati onima koji mu mladost uzeše.
Bosnjaci likuju stvarno sramota
Dno dna od BL rezima da mu otac zbog mogucnosti hapsenja ni na grob doci ne smije samo zbog trazenja idtine o ubistvu svog djeteta.
njegov otac mladicev jurisnik ubijao djecu po krajini i ni za grob im se nezna.Sad bi ga kao trevalo zaliti.Ma hajte molim vas
dosadni ste vise
PRAVDA ZA DAVIDA!!!
toliko djece je otislo.....i oplakano ...... i tuguju za njima...zasto je bas ovo dijete tako specijalno ?
@ogledalce specijalno je sto je ubijeno zbog svog zurnalistickog slobodnog djelovanja koje nekom nije pasalo,a roditelji se ne mogu pomiriti sa njegovom smrcu,da oni nisu tako uporni to bilo vec zaboravljeno! svak cast njegovim roditeljima podrzavam ih i zao mi je sta im se desilo,to je rupa u srcu koju nikad nece zakrpiti sve dok ne umru,pa cak ni onda! Ne daj Boze nikom!
@AhmetVukcicKosaca naravno ne daj Boze nikome.......polazim od sebe.....ali toliko ima ubistava nerijesenih......zasto je bas ovaj slucaj poseban........ili ti znas nesto vise o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
niko nije vise okrvavio ruke u skucaju dragicevic od onog lukaca,a doDick sve zna!
@LedolomacD super! samo i ti da znas da danas osim srba i ostali imaju oruzje,nema vise hojcanja kroz sela kao sto su bili navikli,trebace im malo deblji pancirni prsluci!
@LedolomacD mene bi bilo stid tako govorit,ili ne znas sta se desavalo!