Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to treba prvim vlakom uputiti kućama.
BiH 2000 , Makedonija 2049 , Albanija 3176 , Srbija 4782 ....
Koji lažni azilanti glupsone uVatio si se fotelje pa sad pametuješ ljudi nemaju posla pa šta trebaju ,da sjede ovdje i da glasaju ponovo za kretene koji su na vlasti i samo obećavaju i radna mjesta i bolji život i ulazak u Evropu a naš ludi narod nikako da "s vati" OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE
A sta vi radite sa takvim osobama kad ih ***rtuju u BiH?Jel ono hajte sad kuci i nemojte vise to raditi..ccc.A on prespava pa opet,haha.Pa daj mu zabranu na putne isprave na 5 godina,valjda za to postoji osnov u zakonu.Ma bitno je da vi postojite kao monitoring tim a da su vam ovi nesretnici statistika odnosno svrha postojanja tima odnosno izvor zarade koja nije na prosjeku radnika rudnika ili zaljezare..Banda..
ma to su oni sto koriste slova ispod latinice...