Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tražiti možete, ali da li ćete dobiti, to je pitanje, kosovo se samo poziva na reciprocitet....
BiH ih jedina od ex yu drzavica nije priznala i ovo je logicno sto su uveli vize. Urime Kosova!
ma ko to dole ide ba nek uvedu idu dole samo sto ovi izvlace pare a dovlace drogu ha ja
koga briga za kosovo, nema nikakvog znacaja za vecinu bosnjaka i bosanskih hrvata. to kosovo vrijedi samo bosanskim srbima zbog njihovih crkvi i grobova. e pa da je kosovo bilo priznato od strane bih, mozda bi jos uvijek imali pravo da sa svojim pasosem obidju te crkve.
bogati ce naci nacin da izvoze bez obzira na vize ukoliko izracunaju da im se to isplati. drzavne -nacionalne televizije ne gledam. jedini kanali koji su ponekad zanimljivi su Discovery, National geography, i rtl.hr
Nisam išao na Kosovo ni kada je bilo bratstvo i jedinstvo, a sada kada smo se podijelili pogotovo neću.
Nek uvedu ... nek oni imaju državu kad mi nemamo !