Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostadosmo bez države, a par domuza "spašava" nekakav potočić.
Hvala Rundeku i svima koji se bore protiv lopova i štetočina
Još jedna u nizu gluposti u našem društvu, ništa pametno, ništa stručno ništa profesionalno kazanao u tekstu.Ovo je dokaz kratkvidosti, kratkopametnosti i neobrazovanja naše primitivne svjetine.
U ovakvim stvarima su svi nacionalisti jedinstveni, dovoljno je vidjeti kako su se dozvole olako podijelile u entitetima., sve "po propisima i zakonima" U ovakvim stvarima ljudi moraju biti jedinstveni u borbi protiv zločinaca koji ubijaju prirodu a samim tim i ljude - ne nužno direktno nas, mada je i to istina za one koji žive kraj tih rijeka, ali naše potomke svakako. Hvala Rundeku što je ljudina.
Svaka cast covjece
Svaka cast za podrsku. Nije jos kasno da spasimo nase prelijepe rijeke.
Pozivam sve koji prolaze kroz Jablanicu da navrate na Doljanku i uvjere se u svu strahotu koju je ovaj ekocidas napravio od rijeke
pa gdje ste vi bili dok je taj ekocidaš to radio .sve mu to polomite.narod neće imati vode za piće a oni samo da im je para.radije i bez struje nego bez vode.Popališe šume .i to je ogromna katastrofa za čovjeka.Svaki njihov pogrešan korak kaznite.