Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendum da se demontira - tvorevina nastala genocidom. Ukinuti RS !
heroji nad civilima
Brabonjavo zaostalo brdsko-planinsko pleme srbocetnici ...toj ljudskoj podvrsti mjesto koje i zasluzuju..pod kljuc....!!!
Nemojte ih, pa nisu oni ništa krivi, oni su bili dobri četnici, samo su civile , djecu , žene i starce dirali, nisu oni vojnike ARBiH dirali..
мамицу вам четничку...
samo 15 godina, pa te vlasine u gasne komore zajedno sa njihovom kopilladijom
Sve i jedna država kao i religija je nastala na zločinu ??!!Kao narodi smo još mali i nedovoljno sazreli da bih gledali širu spektru života??!!Čitav mi život živimo i vodimo na ivici kriminala jer smo nastali od toga ??!!
ovi ljudi su heroji isto kao naser. ziveli heroji bih, zivele ubice i zlocinci
Svaka čast, ima pravde, pa makar bilo malo!
Evo kako je nastao manji i nerazvijeniji bh entitet tzv rep. Srpska..svaki im komadant u zatvoru zavrsio sto implicira da je taj entitet nastao na etnickom ciscenju i ubijanju nesrpskog stanovnistva.
Nevini ljudi.
DAKLE ZA SVJESNO I ORGANIZOVANO UBIJANJE VELIKOG BROJA NEDUŽNIH CIVILA, PRESUDE DVOJICU DŽELATA NA PO 15 G.ZATVORA I NAKON DESETAK GODINA SLOBODNI I RAVNOPRAVNI GRAĐANI. FUJ !!!!
Malooooo!!!!!!!!!
Malooooo!!!!!!!!!
NJIH IKAD A POBIJENIH NIKAD ! O NEPRAVDO !
Ako MZ ne ukine đikanski krmetnjak, morat ćemo ga mi bagerima izvrnut.
Ta cete vi, pazite da vam hrvati ne osnuju treci entitet, i njima je balijandera preko glave
deri vlahe,u prdekanu u prdekanu tamo im je mjesto genocidasima 90%,rijesit ce to bijela kuga i prokletstvo
TRAŽIMO OD MEĐUNARODNE ZAJEDNICE - UKINITE GENOCIDNU TVOREVINU RS !