Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su te \"ugledne\" zene. pa pola od njih su folirantice i ublehacice.
Gdje se ovdje vide ugledne Sarajke
Žena je žena od glave do pete, a ne samo od vimena do himena! Na idućim izborima žene na čelo! U kojoj je partiji ova gdja. Hukić?
Jooj suplje, ugledne zene, ona Nela folirantica, pa bivsa Tokiceva zena piarica USAID-a, pa debela Somunova kcerka, pa vise ne znam ko ih okupi, e vala Ambasadorice bas su te pogresno uputili ti koji te upucuju. Pokusavaju te iskoristiti da sami sebe prezentuju...
Sorry... ali bi se prije reklo uticajne kokoske... Bas su mi uticajne ove novinarke Nasih Dana, Slobodne Bosne, Oslobodenja... Radije bih rekao da ih ova Amerikanka zeli kupiti za svoje i americke interese...
Kako ko su i sta rade? Pa hanumice, rodice ili droljice nekih ministara, kriminalaca...uglednih Sarajlija.
sta se se zakacili za sarajevo?? nigdje ne pise da su sve ove zene sarajke. tako tipicno....
Kako je ovo glup clanak. NIgdje korisne informacije. Nigdje liste s imenima tih uglednih zena, niti sta rade, niti po cemu su ugledne. Mene bi zanimalo ko su te zene? Da li te zene zaista treba da budu primjer ostalim zenama? Sta su postigle u zivotu?
Sram Vas bilo! Znala sam da cete se zakaciti za ovo \"ugledne\", a da ce poenta svega biti bacena u drugi plan. Sve dok mi budemo raspredali o tome kako je ko obucen, gdje je rodjen, sta radi, koliko zaradjuje, zene ce umirati od raka dojke. Jer zaboga milog, nasa svijest je zaokupljena stvarima koje sam pomenula, a ne stvarima koje mogu nesto promijeniti. Zapamtite bolest se desava svima bez obzira ko je i iz koje sfere drustva dolazi.
Na ovim fotografijama ne vidjeh ni jednu lijepu ženu! Možda naslov nije dobro sročen, možda je trebao glasiti: \"Danuta Moon ugostila 20 uspješnih Sarajki\".
Sa x objavio clanak u nadi da ce im \"ugledne zene\" nasteliti kakvu marketing kampanju
20 uglednih Sarajki-a ono 20 seljančura,garant su ih pola sandžak-trans,ili istočna bosna-Foča...
prave je skupila. ne može nijedna potrčati deset metara
Je li ijedna od ovih uglednih \"Sarajki\" rođena u Sarajevu?
u svakom slucaju, ne dolaze u velicinama za trcanje
Gdje su imena i prezimena tih uglednih dama? Sta rade, po cemu su ugledne itd. itd. Ovako, kako su ugojene, po debelim narukvicama na rukama, da se izvuci zakljucak da imaju love.
Za to vrijeme je njen muž ugostio Valentina Inzka MajMoončića i Zlajoglua Gulagumdžiju koji mu ga vrijedno pushe na smjenu.