Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su trebali mjeriti ima li šta pošteno
@sampta.....ti mislis na mito (lova, darovi, provizija). Koruocija je nesto drugo, više kao zlouporaba polozaja, npr: zaposljavanje žene za direkoricu bolnice....
""ima sve po zakonu"""
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mentalitet je kljuc.mi se necemo iz ovoga izvuci nikada. Ispiti, vozacke, doktori, panduri, stranke, posao sve pod korupcijom
Kod nas je i obični svijet korumpiran. Pljuju po vlasti, a izvukli bi se mitom iz svega. Poreza, kazni, padanja na ispitima i sl. Ali ne, vlast ne valja, a mi smo dobri. Boga bi prodali, a ne samo svoj obraz.
Kakva crvena, za nas treba izmisliti novu boju!
Nista nisu nasi gori od zapadnjaka ili Skandinavaca. Primjera radi, u Svedskoj se frajer godinama vodio da je sekretar i savjetnik sam sebi i primo tip 2 plate. Sad ga provalili nakon vise godina i razmatraju njegov slucaj. Taj tip koristenja drzavne svojine nisam cuo ni kod nas.
Kako se zove?
nije to istina, lazu, gdje bi dzamijska raja to radila
To je cista laz da je danska zemlja najmanje korumiprana . Korupcija je kod njih zakonom zasticena , smijemo krasti i varati narod, ali sve institucije o istrazivanju politicara i njihove korupcije su zatvorili .
Zivim i radim u Svici,mozda nije u rangu sa nama ali ima mita i korupcijei te kako. Iskljucujem sud i policiju ali da ima ima.. Nisu ovi evropljani bas tako zuti ko na toj mapi..
jelse inzko zabrino?
Skor? Renking? A svađamo se oko jezika u BiH !!!! E jesmo mulci kakvih nema.....
Nije ni cudo za BiH kosu nam na vlasti 🤦‍♂️ tri presjednika nema ni u zimbabve a kampji neko drugi🤬🤬🤬🤬🤬
Ko fol tamo u Europi nema korupcije ali ti legalno naplate uslugu ;) .To je samo razlika
Ono nije bosna ono je sdp u tuzli crveni se
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
I u mene njoho crven gotov ce puc
polako dok ih ovi nasi gore ne nauce svim budalastinama .. nema im spasa ..
sto juznije to tuznije