Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li sam to samo ja, ali kroz moju glavu prolaze da ovi ljudi ne rade to zbog novca i moći. Već zbog toga što oni imaju najjasniju sliku toga što se događa i stvarno žele da pomognu. Misilim ako jedan čovjek kao Danis može da uspije na svjetskoj sceni, zašto građani ne bi njega podržali. Jer zamisli Bakira ili Dodika u tom podviku, pa ne bi stigli dalje od varanju djece za novac u školskim predstavama. Šta vi mislite?
Ne moze se svako baviti politikom. Ovaj eventualno moze da dize ruku kako mu kazu. Politicar mora biti opasna figura, koja moze uci u kostac sa najvecim problemima. Nije politika reziranje filma, pa mozes da pogresis, pa da kazes -"stop, ponovo".
@MllankovicTeslaPupin naravno da moze. Svaki intelektualac koji moze pomoci da se banda na vlasti skine je dobro dosao. Kad se to desi presusice i fondovi za trolove koji ce onda otici na smetljiste.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ne valja kad osvoji oskara i kaze ovo je za moju bosnu i hercegovinu ne valja kad se ne bavi politikom, onda nece da pomogne ne valja kad se hoce da bavi politikom, onda i on propao hoce na grbacu naroda ne valja kad je vani, onda vidi njega pametuje nam a nece lovu da posalje ne valja kad suti, onda nesto muti ne valja kad prica, onda bude sta se ovaj javlja i glumi, de snimaj filmove ne valja i kad valja
Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.
Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.
Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.
Glasam za Nasu stranku uvijek i na svim mogucim izborima !
Potrišile se pare holivudske, pa daj šta daš
Moj kolega.
Ima moj glas!!!!! Da mi je babo rođeni njegov protukandidat
A dosad nije bio u politici? I nije bivao kandidat? I nije sjedio u klupama nikad??
za danisa garant glasam, pa neka propadne sve, a danis ima glas od mene...
@zlatniescajg Drug moj, svakako je već sve propalo...
za danisa garant glasam, pa neka propadne sve, a danis ima glas od mene...
Samo jos da se i fudbaleri ukljuce ,nece nam moci niko nista ..
Ovo za admionina Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.
Pa kolike su te liste šta vas se najavilo da ćete na njih.
Etnicka podjela je strategija Srbije i Hrvatske sa krajnjim ciljem podjele BiH. Stalno nametanje etno identiteta kao dominante u svemu je konstanta njihove politike. Ako BiH patriote i to prevashodno Bosnjaci prihvate etno dominaciju i prihvate SDA i sl. stranke kao "svoje" to u konacnici znaci podjelu BiH izmedu Srbije i Hrvatske. Mali prostor oko Sa i Tz nece moci opstati. Zato je gradjanska drzava spas za BiH
Da ali onda mora da se uclani u neku od stranki... Sve stranke imaju iste ciljeve i paraziti su, jedu drzavni budzet i laprdaju.
on je osnivač naše stranke
O em đi!
za admina Čovićevci danas ste se mnogo umorili od brisanja argumentovanih komentara.