Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic unistava Hrvate u BiH
istina. Ali dok god ti Hrvati za njega glasaju, zaboli me ona stvar. Hoće ljudi da žive u Irskoj, Njemačkoj, pa što ih sprječavati ...
HDZ je idejni nasljednik prvenstveno NDH, a poslije i UZP-a zvanog HB. Sve ostalo je tek šminka
Covic rusofil srbin sa ustaskim certifikatom. Zato opravdavam kakira kad ga suta ispred mikrofona... Sa smrdljivim licemjernim ustasom, drugacje ne mozes.
Bosne ima samo na 23% BiH i to malo Titoisti žele za sebe. A cijeli rat su proveli po podrumima i navijali za JNA.
BiH je međunarodno priznata država u dobro poznatim granicama.
Prevara izbornim nezakonitostima i rezultirajuća kriza još su jedan korak ka teritorijalnim ambicijama HDZ-a u stvaranju tzv. trećeg entiteta. U tome čelnike HDZ-a javno podržavaju vlade Hrvatske i Ruske Federacije.
Naručeni članak broj 65.
naručeni bot broj 498
ŠTO SU BORCI SMEŠNIJI, TURNIR JE USPEŠNIJI
sad ce srbi i hrvati Daniela proglasiti vehabijom aaaaaaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahaha !
ceo svet laže, udruženo. Dogovorili se a ma baš svi iza srpskohrvatskih leđa 😂 🤣😂 🤣 svi su vehabije samo su se obrijali 😂 🤣😂 🤣
A Damir Arnaut insistira na popustanju Covicu, jer kao treba ici na kompromis i razumjevanje. Pustili su neko vrijeme a odmjerili momenat zajedno sa Covicem da optuze probosanske politicke predstavnike pred medjunarodnim predstavnicima za iskljucivost i nesaradnju. Takav scenario je od strane SBB i bio ocekivan.
Zapetljano do boga milig.
Nije ništa zapetljano nego ti sporije razmišljaš! Izmeni se izborni zaklon, HDZ 100% u vlasti, ne izmeni se izborni zakon, izbori se održe, ostaje stara vlast na vlasti, opet HDZ vedri i oblači! Obrni, okreni, Čović će vas razvaliti! Mada meni izgleda da vam Karamatić najviše paše, prosto uživate dok ga slušate!
@BobaBG Sucur Alahu, koje za Spahu... Koje za Maceka neka saceka...samo za hercegovce.''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😂😂😂 pa koji je sad ovaj profa iz USA i daje izjave o izbornom zakonu druge zemlje😂😂😂. Pa i u Americi nemaju osudjeni pravo glasa, osnovno ljudsko pravo, pa se nitko ne zali. Pitam se ko placa ovog tipa, iz cijeg djepa?
Nije samo HDZ vec Covic kao i Dodik tumaci i kreira onako kako njemu odgovara i kako on to zeli
drugim rijecima Bake se bori za hrvate Tuzle, Gorazda itd. i haj neglasaj za SDA, abda svi ce hrvati glasati za SDA
Jao sta nam samo rade. Mani je najvise zao mojih roditelja koji su pobegli iz Bugarske u Jugoslaviju jer je bio tad bolji zivotni standard u Jugi. Nasli odma sebi poso, dobili stan u Tuzli gdje i dan danas zive. I onda je dosao taj rat, jednom su ga seljaci prebili jer su mislili da je Srbin posto smo pravoslavci. Poslije rata nije mogao da nade poso. Sto?? Pa eto mislili seljaci da je Srbin. Hebo vas nacionalizam vise, seljaci jadni. Ostavite se janjetine i okupirate centrale stranaka.
Sve ustase zbrisat sa mape
Blajburg im kuća bila.Normalni Hrvati dobro došli.
@PuskaNevesinjska1992 Kakav je ovo samo degenerik... samo zato sto sam rekao da sam Pravoslavac on me je odmah uvrstio u "dijkane"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)