Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema dobrog javnog prijevoza za male pare. Ili su skupe karte ili neko mora dotirati razliku. To funkcionise svuda u svijetu.
Đaba da ne treba privatizovati javne usluge, ovdje em je haman sve privatizovano em javne firme jedva funkcionišu. Upravo eto javni prevoz, bez Centre prevoz je skoro nepostojeći
Djaba ti je oricati paša ovi od rata sve javne firme svukore u ravan i privatizuju jednu po jednu , tako da se neke porodice enormno bogate sad a radnici obespravljeni u svojim uslovima rada , tako da sad mnogo radnika odlazi iz zemlje !
Forto, Adzija i Neka ce do 2026. privatizovati i zrak koji udisemo. Zbog toga su dovedeni.
Mislio sam reci : hvala bogu cim je prica o kulturi, nauci, privredi, javnom prevozu, uslugsma... nema malih zelenih jer njih to ne zanima! I? Eto demantovao me "transformista"! Nekako je uspio u ovu temu ubaciti STRANDARDNO Dinu, Fortu i Niksica! Mali , maleshni blentavi zeleni!
U Bosni je sve privatizirano od Stranaka, preko preduzeća, stanova...... Nisu privatizirane samo Institucije gdje uhljebi uzimaju enormne mjesečne plate za nikakav rad, bolje rečeno, zdušno rade na uništavanju države.