Komentari (414)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Мене као Србина срамота оваквих идиота. Да ли се ти људи боје Бога? Воли своје, поштуј туђе...
@koprenedri1989 vidis da nismo svi isti. Musliman sam ali mi crkve nikad nisu smetale jer one su dio ove zemlje nase lijepe BiH
@koprenedri1989 Svaka cast jarane, da je vise takvih, mogli bi normalno zivit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako je psihicki bolesna osoba kako to da upravlja vozilom i ima vozacku dozvolu ?? kako je ljekarski prosao uopste ako je bolestan
Budala i krivih drva nikad neće faliti. Ovo je klasični primjerak debila.
Dodikov glasač.
Da im komšije svakim danom svojim riječima i djelima ne pokazuju šta misle pa bi možda i razumio . Ali Bošnjo pored svega ovog nikad da se opameti .Eh dragi moji Albanci da nas hoćete vi opametit .
Još jedan srbski heroj u nizu
@BulevarMrtvih - misliš u nizu seronja?
@BulevarMrtvih - posro se i ode među srpske heroje
Pa zatvorite ga u ludnicu
Dao Bog pur pjenu i to se koristi za zacepit rupu. Fino ga nafatat i zacepit tu rupu istom tom pjenom , obavezno citava doza. I nece vise nikad nigdje
"Sačuvana Saborna crkva u Sarajevu i srušena džamija Ferhadija u Banjaluci, govore sve o nama i njima. Ovi kameni svjedoci ne lažu i mogu stati nasuprot sve njihove propagande."
Evo budućeg Edina Gačića, hodaju nam psihički bolesnici ulicama mjesto da se ovakve psihopate sklone u neke ustanove vi ih puštate da rade šta žele. Ovaj isti može baciti bombu i slično...
@crnamamba7501 - nije on nikakav bolesnik. Vožd mu je bolesnik, pa onda nije čudo kada se ovo desi. Naravno da se ugledao na " baju"!
Osuđujem ovog bolesnika u svakom pogledu i nadam se da će umrijeti u najgorim mukama, ali nikako ne razumijem vas bošnjake, ODBRANITE SE COVJECE! Ova životinja piše o silovanju, sutra može napasti nečiju ćerku, nebitno da li se zove Milena ili Samra..
Eee, fukaro u mozak.
E moj srbine,,,,,,priznaj da nisi mogao guzici narediti😂😂😂😂zato i kenjas gdje stignes.
Hahahahahahahahahahahahaha realno je smješno hahahahahahah
Da li ovaj ludak odradjuje prljave poslove za RS policiju pa je na slobodi...ili u zatvor ili u ludaru,pa dosta vise kretena koji slobodno hodaju ,sramota .
Ovaj je rođen samo zbog jednog razloga, da umre.
Interesuje me kako bi prosao da je ovo uradio na Kosovu... mi Bosanci se sami sebe treba da stidimo sta sve dopustamo, ali kakvi smo kao narod bolje nismo ni zasluzili.