Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio danas, ekstra bazen i komplet objekat, iza tri je malo veca guzva i fali jos koji suncobran, inace cista desetka...
A manjak kabina? Hladna voda pod tusevima al se ti logicno kupas na bazenu i ne trebas tusiranje pa nisi ni znao hahahaha
Bazen je top samo nemaju klopu a svi traze. To rijesite jos i ubicete pare.
Neki kažu skupo. Da hoće bit 15KM ulaz cigani i alpasinci da ne dolaze.
Eeee jeste
Sanset beach Orebić !
Jbt max 20 ljudi pliva , izgleda je "in" samo biti na bazenu,slikat, komsiji javiti
Vala bas, ja kad odem na kupanje nema izlaska, iako idem redovno
Smije li se pis*at? Il ujedaju meduze?
A jadni..... Nemate more, pa se kupate u bazenima. 🤣🤣
osjetno primjetan broj (ne)plivaca...
Oduševljen sam kapacitetom parkinga 😅
Dođe mi da te gađam sa kamen, što me nisi pustio na Dobrinjski bazen .. Što tol’ka pi*ka si, kad znaš da neću kupam se, što tol’ko pokvaren si, kad znaš da neću kupam se, pičko, znaš da neću kupam se .. Pogle’ me kakav sam, pečenka mi se usijala, stojim na sunce ceo dan, će me pustiš bar da vidim da l’ mi ga ima drugar ..?! https://youtu.be/tybT7LmtWw0
Pljunuta Makarska, pu.
Kako nema ni jedna slika iz blizine da se vidi kakvog mesa ima njam...
I kad cujem za Panonska jezera sa slanom i foltriranom vodom, gastro ponudom, hladovinom u Tuzli da pljuju i kako se Tuzlaci kupaju u pisalini a bio sam i minimalno 10 puta i svaki put pozitivno iznenaden. Kako se ovo zove u Sarajevu???
Ma ne kao Monako je hajde ne kakite napravite rupu za pisanje lokalnih pas imitivaca i kao da ste Ajfelov toranj napravili.. uzas i sta je zabremendet ko nas sve.
Trebaju ovakva jos dva
kako će podnijeti ova gladez na Ilidzi njima je malo i zvijezdu sa neba da skines
Fakat,isto Makarska.
🤣