Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira na tvoje blablabla, cinjenice su cinjenice i hrvati semoraju boriti protiv islamofasizma koji je PUNO opasniji za opstanak hrvata nego srpska hegemonija pocetkom 90tih.
Pa mislim da ovima što daju izjave o ugroženosti svojih naroda poput Čovića i drugih u ovoj državi uopšte nije loše. Od anonimnih seljačića postali su neko i nešto dobili diplome, izgradili svoje dvore,materijalno obezbjedili unuke i praunuke, voze se u najluksuznijim automobilima, u drugim državama imaju debele bankovne račune i nekretnine a od straha da ih neko nebi prozreo plasiraju priću sirotinji o vlastitoj ugroženosti. Tačno je da su Hrvati ugroženi isto onoliko koliko i Srbi i Hrvati i ostali ali samo onaj obićni mali čovjek kojeg exploatišu materijalno i duhovno ovi koji su na vlasti.
I to cemo vam uskoro morati praviti.....posto niste sposobni sami da ih pravite...........nista od vas.........
Srbija i Crna Gora su nastavili kontinuitet Jugoslavije, pa sto onda? Osim toga kontinuitet RBIH od prije rata, a ne vase alijine ratne RBIH. Dokaz tome je da je muslimanska \"RBiH\" bila tretirana na istom nivou kao Republika Srpska ili Herceg-Bosna. Federacija je napravljena ujedinjenjem muslimanske \"RBiH\" i Herceg-Bosne.
Moram nekima ovdje navesti nekoliko činjenica: Dejtonski mirovni sporazum,aneks(neznam br.)kaže:Država Bosna i Hercegovina nastavlja kontinuitet Republike BiH..... Teritorijalna organizacija:F BiH,RS i naknadno Brčko distrikt BiH Institucije se finansiraju iz neizravnog oporezivanja(većinski),prvo se prihodi dodijeljuju DRŽAVI a onda entitetima,takav je ZAKON,nisam ga ja izmislio. Dakle bankrot Institucija BiH nije izvjestan... Garant dejtonskog sporazuma su najutjecajnije sile svijeta:SAD,Rusija,EU,HRVATSKA,Srbija..Ako netko misli da će te MOĆNE države tako lako odustati od svojih potpisa na sporazum,vara se. Dejtonski mirovni sporazum je donio Mir u BiH ali nije sigurno dobro rješenje ali on se MORA sprovoditi do nekog eventualnog novog rješenja. Ovaj jezik kojim se javljaju neki na ovu temu nevodi ničemu.Prvi ja nisam zadovoljan uređenjem ali do dogovora o promjeni treba dosta strpljenja i godina.PUNO će vode Neretvom proteći dok dođe do toga,realno gledajući.
Pa sta onda serete cijelo vrijeme...........ugrozeni....ugrozeni.......jel to po tebi Hrvatska trebala pustiti srbe da joj prave nekakve krajine po drzavi........zato sto su kao oni vecina u nekim mjestima.....BILI........i sto mislis da bi mi vas pustili da to uradite tj da nam cijepate drzavu...........vi govnari ercegovski boli vas patka za hrvatima po BiH.........a pogotovo sada kad vas je jos saka ostala .....ko ce vas za ozbiljno uzeti........
problem je federacija, ali smo na dobrom putu da ju razvalimo zahvaljujuci svesrdnj pomoci (ne)prijatelja muslimana !! ;-)) u svakom slucaju muslimanske zelje i zahtjevi imaju najmanje veze sa stvarnoscu i oni ih misle ostvariti time sto ce pritisnuti hrvate i prisiliti ih da se bore za \"njihovu stvar\" - a to je nemoguce. nikad pa ni tad !!!!! ;-)) dakle ostajete sami 2:1. a zajednicke institucije su i tako sve vise mrtvo slovo na papiru a financijski na izdisaju iliti kolapsu kako zelis :-))
@patriot 11.03.2010. u 16:30 ..Ako vec nisi zamijetio,u RS vidis samo srpske trobojke,a u Hercegovini hrvatske šahovnice,pa izvoli,svidjelo se to tebi ili ne.. Pa onda niste ugroženi,u čemu je problem?
A zasto sa nama nece niko??????
I vi ste bili paraziti Hrvatske.....pa su vas eto prokuzili......i odjebali.........
idiot!Samo se Ti nastavi setati po svojoj teritoriji od 24%..Ako vec nisi zamijetio,u RS vidis samo srpske trobojke,a u Hercegovini hrvatske šahovnice,pa izvoli,svidjelo se to tebi ili ne..A Ti i dalje zivi u oblacima i tamo nekoj imaginarnoj..joj u Vasim glavama jos caruje \"agresija\" i imaginarna drzava,,kolektivno lijecenje se preporuca!
Budete li nastavili sa svojim separatistickim izbljuvotinama.......uskoro ce se ta vasa provokacija od nekih 24 % posto razbiti vama samim o glavu pa ce biti sumska 27 % a kvislinzi hrvatski u hrvatsku a ostatak onih normalnih zajedno sa nama na preostalih63 %......
I jos da nesto ne zaboravim......federalnu politiku kreiraju i predstavnici tvog naroda.....zajedno sa muslimanima koji su takvima poput tebe krivi za sve.....eto.........a ako si mislio samo na muslimane.....e pa nismo ni mi neko koga mozete ignorisati.....ni vi ni sumnjaci........nikad vise !!!!!
Bosnjaci zamisljaju da je BiH njihovo vlasnistvo. Hrvatske zupanije i hrvatske opcine su vlasnistvo hrvatskog naroda u BiH, kao sto je Republika Srpska vlasnistvo srpskog naroda u BiH ili 24% vlasnistvo bosnjackog naroda u BiH. To je stvarnost i takva BiH nije imaginarna. Ono o kojoj ti pricas je imaginarna i ostace samo u vasim muslimanskim glavama ili ako ju odlucite ostvariti u Sudanu, ali ovdje nikada pa makar imali i po 10toro djece po naputku Cerica. Pozz!!!
......eto visis smradu o cemu ja govorim .....dok god vi ovu drzavu nazivate imaginarnom vas polozaj ce biti takav kakav je a to sto se tice nekakvih zupanija.........smjesno je i komentarisati.......nisu one tvoje privatno vlasnistvo seljacino.........