Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iza restetaka govnaruu
Banderirati kvislinga na jednu od centralnih bandera od Kozje ćuprije do Rimskog mosta!
Ovaj će ko da gledam završiti u Njemačkoj ! gdje će tražiti pravedno suđenje, KO sudija LEJLA u Hrvatskoj ! Uostalom ako mu komentari na klixu o njeogovom radu i rezultatima odišu POVJERENJEM GRAĐANA, onda ga je i zaslužio i od VSTV !
Ovaj će ko da gledam završiti u Njemačkoj ! gdje će tražiti pravedno suđenje, KO sudija LEJLA u Hrvatskoj ! Uostalom ako mu komentari na klixu o njeogovom radu i rezultatima odišu POVJERENJEM GRAĐANA, onda ga je i zaslužio i od VSTV !
hajde evo ako ode i ovaj, koga ce postaviti sljedeci put i to VSTV koje je biralo zadnja tri glavna tuzioca i koji su svi najureni radi lopovluka ostaje u istom sazivu kao nije do njih tako da nisam optimista ni 4. put. a Sud i Tuzilastvo BiH su jedina prepreka za bolje sutra ovoj zemlji i njenim narodima ne znam kako te neki ne shvataju.
Čekaju stranači bilten da pročitaju, tu im piše šta da misle :D
Oslobodzen po svim tackama optuzbi kao sto ocima gledam
meni samo nije jasno ona zena sto je sad glavna tuziteljica ili je prst u uho pa nije nista znala za njegove ropovluke, sto bi impliciralo da nije nista radila ili je bila saucesnik uglavnom .....ako je ovo bila truhla jabuka treba pola gajbe oko njega isprazniti
ovo suđenje je obračun dudukovog zločinca TELEgeltije sa ovim hudnjakom koji je ranije pripadao istim zločinačkim banditima(duduk,čović,šćepo) i koji se drzno da skine jular s glave i da im okrene leđa! P.S. ovo je pokušaj obrijanog dudukovog zločinca TELEgeltije da u potpunosti ovlada pravosudnim sistemom u BiH!
Ovoga treba na sud ko i svakog drugog kriminalca !
Vid tintare u ovog Gorana, ko bijeljinska glavica kupusa! I to je sutkinji Leli pristavljalo?!
"Gorane, iznevjerio si stranke koje su te dovele na poziciju i svoje političke jatake, stoga... Osudjujemo te na 30 godina teške robije u KPZ i bićeš u istoj sobi sa malim Asimom. Ne smijete se dirati."
Jah, sacemo izgubit povjerenje u pravnu drzavu?! Izgubiti nesto sto nismo ni imali?!