Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đaba sve to kad Šmit sluša samo savjete Plenkovića
Zar stanovnici ove drzave ne bi trebali da stite samu drzavu? Gdje su protesti? Sarajlije, pizd* male sta cekate? U vasem gradu se donose sve odluke za citavu drzavu. Ili ste navikli ko u ratu da vam drugi guzic* spasavaju i bore se za vas dok vi kukate? Vi ste krivi za ovo sve. Institucije moci su u Vasem gradu a vi ste pahuljice! Porbudite se!
@Krajisnici su spasavali guzic* Sarajlijama a poslije rata Sarajlije ih ismijavaju. Evo i sada Sarajlije samo cekaju da drugi organizuju prozteste i bore se za njih u njihovom gradu. Napravili su drzavu u drzavi i ne zanima ih nista izvan njihovog grada. Sta god da se desi svu krivicu snose oni. Ima ih najvise i u jednom danu mogu (da hoce) svu bagru izbaciti a ne da pisa*u svi po ovoj drzavi i to bas iz Sarajeva.
Mozeli PIC smijeniti Smita ??
Naravno , Pik će ovlastiti Šmitonju da stavi zabranu na primjenu šumske odluke , do plenarne sjednice Ustavnog suda...I onda opet lice sa Crne liste protiv i takooo...Sve dok Ameri ne odluče da ovo konačno uredeee...,A to je nakon uređenja Srbijeee ..
kako se uopste doslo u ovu situaciju?
Ohrabriti OHR da smjenjuje i šalje u penziju .
Sta ga imaju savjetovat za ovako nesto, zna on sta treba uradit, pitanje je hoce li. ceka zadnji trenutak pa da opet bude u centru paznje, covjek je bolestan za slavom.
Koji cirkus vepra iz bakinaca, našao rupu da promijeni jednu riječ i sprovede proceduru ispočetka. Ovaj D devil je trebao donijeti obavezujucu odluku da svi naredni zakoni koje usvoji žitelji brloga neće imati pravno dejstvo.
Šmit razvaljuje državu.
Mi Srbi ne priznajemo Schmidta jer je on potomak nacista. Bosnjaci i vama savjetujem - nemojte traziti utociste kod hitlerovaca.
otkad ti tvoji da su protiv nacista? Ako ste protiv antifashista šta ste onda?
da je nešto u vezi hdz-a bilo bi reakcije Schmidta a ovako .... e sad će kamenjarci i bjeločarapići da minusaju hahahahahahahahaha hahahahaha
Da nam zastiti Bosnu i Hercegovinu, covjek koji je dobio orden Ante Starcevica i koji je protiv halal hrane u njemackim vrticima, vec da se djeca hrane iskljucivo krmetinom.. nema od te ljubavi nista. Ovaj ce nam dohakat
Pretpostavka je da neće jer od mlitavih bosanaca ne možeš očekivati da se pobune protiv ove odluke. Ne predstavljaju neku prijetnju pa se PIC ne treba brinuti.