Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zasto socijalni protesti u BiH ne mogu uspjeti. Cim se u jednom dijelu ljudi dignu da protestuju, u drugom dijelu se zadovoljno hehecu i vicu, pocelo je pocelo. Moglo je biti i obrnuto, onda bi se smijuckali oni drugi. To je najveca tekovina poslijeratnih vlasti, podjelili narod na torove i istrenirali ga da samo prizeljkuje da komsiji crkne krava.
volio bih da se narod ujedini po ovom pitanju
eto, mog sunarodnjak Haradinaj oslobodi haag, on posten brate moj, tako da neduzan.sad, kad on na slobodu, mi praviti velike pljanove. mi ulazi u NATO i tjera gljupe srbove u nazad. mi uzmemo srbija do pola, jer tamo zivi sve aljbanci.
Vučić je juče priznao da je Srbija ekonomski uništena,Srbima u B.Luci to nema ko da prizna.Nama Bošnjacima neka diaspore da krpi budžetski SDA deficit.Kako smo zaslužili tako nam se vraća.
Kod nas ovako nesto ne smiju napraviti budzetskim korisnicima jer mi smo najjaca glasacka masina
Protest je smisljen zato da ne dodje do strajka, kao pokusaj kanalisanja nezadovoljstva, koji ce vlast spinovati i okrenuti na svoju korist. Cinjenica je da para nema, a ljudi, umjesto sto traze iz prazne vrece, treba da se zapitaju gdje su nestale. Nama ne treba protest, nama treba svrgavanje vlasti u uvodjenje reda i kaznjavanje odgovornih uz oduzimanje svega sto nije zaradjeno od plate. P.S. Sindikati u RS su na platnom skipsku vlasti, to se odavno zna, kad je SDS vladao svakih par dana strajk, nije se radilo mjesecima, a sad nas ovi gaze ko majmune - jednostatni protest, svaka cast jesu ostri.
@Tišina,red je bola otic ponekad i u Beograd,Banja Luku,izgladit,dogovorit.Dosta je vise ovog laznog saveznistva sa Hrvatskom.
bušim rupe na kajševima, šišam ovce .....povoljno
Cuj oni radnici,budzetlije kojima ne fali ništa.Sta cemo mi ostala bijeda u privatnom sektoru?Ima li ikakav sindikat da obidje privatne firme?
Zar to nije bolji dio \"nametnute BiH\" ?
eto pocela je RS sama od sebe da se urusava, a mi se brinuli sta kako. Vidite da sve dođe na svoje, jednostavno temelji RS nisu dobri. Sada ce biti dodatni problem vaditi taj dio BiH iz finansijske dubioze. Svakako prva stvar treba biti promjena imena i ustava prijašnje tzv.RS i davanje svih ingerencija na tzv RS vladi Bosne i Hercegovine
r.t.rs (čitaj D0dikova TV)je pred 1zb0re samo o nekim investicijama i mili0nima,ponekad su se čule i mili.jarde,pa onda sastanci sa srb1ja.nsk0m vla.d0m,ulag.anja,f0lovi-g0lovi a sve to je jedno velik0 ništa. Srp.ski nar0d treba da shvati da je najviše situaciju u BiH zat.r0va0 upra.v0 d0.dik svojom ret0rikom,a gdje je situacija r0vita tu nema str.anog kapitala. Uskor0 rs neće imati ni za kif.le,pa.re su već davn0 po.tr0šene. Po.dpre.dsjednik vlade Srb.ije jučer kaže u skup.štini: \"Bez EU i njihovih f0nd.ova i kre.dita ne m0žemo 0ps.tati,država Srbija je u uza.sn0m sta.nju\" Srbija je se d0b.ro zabavila o sebi da nešto sad ona ula.že u mil.et0v D0d.ik1stan,slaba faj.da Mislim da je tren.utak da se pro.tiv P.C p0d.igne i mas.0van br.0j tuž.b1 za zl0č.1ne i mate.rijalnu 0dš.tetu,rs je finan.sijski na k0lje.n1ma,treba je bar finan.sijski d0tu.ć1 PS.pa kakvi su ovo filteri na klix-u ccc ?
nabaci još koje milijonče a njima još malo šuplje o referendumu i bude to sve dobro.Znaš kako ide :)
stegnite me oko vrata,da se nepatimo,ni vi ni ja.
a gdje ste bili do sada? zar se srpstvo ne moze jesti?
Kad bošnjaci utihnu! U bošnjačkom narodu nema bunta i protesta jer ga vodi Sulejman Tihić političar bez vizije i kičme. Kičma je najvažniji dio ljudskog organizma. Kičma ima statičku, mehaničku i zaštitnu ulogu. Beskičmenjak poput Tihića nije sposoban da se kreće, da reaguje, da štiti sam sebe, a da ne spominjemo bošnjački narod u agoniji. Zbog takvog Tihićevog karaktera kao narod smo postali beskičmenjaci. Narod kojem se divio čitav svijet tokom agresije, narod koji je ustao protiv poniženja i ropstva, danas je jadan i bijedan, ponižen, narod koji služi za liječenje kompleksa propalih veliko srba poput doDIKa i sličnih. Kuda nas je dovela Tihićeva kadrovska politika? Kuda nas je dovela njegova politika podilaženja i ulizivanja Srbima? Pogledajte samo neartikulisane i neintelektualne face sa kojima je okružen i sve će vam biti jasno u kakvoj agoniji i živom blatu danas žive bošnjaci koji na javi sa Tihićem žive film \'\'Kad jaganjci utihnu!\'\'
Vratiti ovlast opstinama ,ukinuti entitete iza kojih se kriju tzv. cuvari nacija.