Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večina generala je još u ratu imala najvažniji ''cilj'': ''..umarširati u Sarajevo, zauzeti pozicije, uložiti stečeno , oploditi, doktorirati na ''elitnim sarajevskim fakultetima'', zauzeti profesorske i političke pozicije... pokazati i dokazati kako su zaslužni. Za šta ?. Za koga? Zbog čega i gdje?
Ako je Tuzilastvo BiH tako azurno da procesuira jedno granatiranje onda ok. Ali sta reci na “neselektivna” granatiranja Vojske RS, u trajanju od 1992-1995 i milioni granata koje su padale na gradove Sarajevo, Gorazde, Srebrenica, Mostar, Tuzla, Kalesija, Živinice, Konjic, Orašje....gdje je poginulo više od 30.000 civila. Na stotine oficira RS treba da bude optuzeno i procesuirani ne samo komadanti. Građani BiH i dalje čekaju pravdu.
@miromiri i načekati ćemo se pored ovako nesposobnih što nam kroje mrku kapu