Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nece prestat mjesati se kako srbi tako i hrvati, sve dok je ne uniste, pa da su stjeli da Bosna ide naprijed nebi ovo radili sto rade svih ovih proteklih godina unazad !!
@TheLaguna * htjeli
@matovan jedi govna, jeli ovo ispravno napisano ? hahaha :))
Ovo ne moze biti gradjanska drzava... sve dok Srbija i Hrvatska to ne budu... pocetak i kraj price...
Moze kiki pencilin je GS i NS u vlasti.
...kratko i jasno kiki bas tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tek kada se svi prestanete baviti BiH.........i Srbija, i Hrvatska i međunarodna zajednica............tek onda mozda nesto i napravimo..........
Beograd ne treba da nam kroji drzavu ,drzava je gradjanska i gradjani ce da je kroje svojim izborom.
Jedina stranka koja ima KAPACITET da nas izvadi iz gliba u koji smo potonuli je GS tj Reuf Bajrovic eto to je istina,Iako imam veoma velike simpatije prema NS oni su najbolji za drustvene probleme...ali za neku ozbiljnu vanjsku politiku nemaju kapaciteta. Ima dosta dobrih i nezavisnih kandidata ali sto se tice sposobnosti i poznavanja vanjske politike to je Bajrovic. Za nas bi najbolja solucija bila mizda GS i NS u vlasti.
Opet kroje sudbinu tuđeg dvorišta?
djikanska posla