Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promjene, pa taman godinu dana mijenjali, ali promjeniti da valja!
svakako, SDP je krovna socijaldemokratska stranka u drzavi i treba prihvatti modele rada bratskih socijaldemokratskih organizacija u svijetu i biti primjer svim drugim strankama u BiH
Treba i SDA promijeniti malo svoj kadar, i sad im metuzalemi sjede u foteljema. Dosta je vise Dzaferovica, Genjaca, Osmanovića...
Ovi vrse reorganizaciju stranke i mislim da ce to dobro doci da se osvjezi politicka scena. To bi trebale uraditi i druge stranke.
ako nece Zlaja bez fotelje,molim da ga iznesete sa njom hahahha.covjek nece pa nece hahahaha
Uz kvalitetne reforme unutar partije, i podrska ljudima, koji su spremni da donekle krenu iz pocetka, i traze greske, koje su napravili, pravom demokratizacijom odnosa, mogu se stvari okrenuti na bolje i ocekivati daleko bolju situaciju i za dvije, a kamoli za cetiri god. Samo pametno, posteno i polako.
Drago mi je da je ljudima vaznije sta se dogadja sa SDPom nego sa formiranjem vlasti i sl :D
To je vrlo interesantno da se svi bave SDP-om a ne uspostavljanjem vlasti. Za dobrim konjem se prasina dize...
MARKENTING ĆE IM DOĆI GLAVE! SVE ŠTO JE IZNESENO KEŠA I NA RAČUNE VRH S D P-a MORA DA ISKIŠE. NEKA TO GLAVNI ODBOR IMA NA PAMETI! SVE OVO ČEKA I PARTNERA IM S D A!
S tvarno D rukčiji P ederi Sjaši Kurta da uzjaše Murta. Samo ko FENIKS promjena ima koristi
Kad djeca pocnu da komentarisu na klix-u Zato nam i jest ovako...
SDP- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ŠTA SE VIŠE KOPRCAJU KO ETO NEŠTO O NJIMA DA SE JOŠ PIŠE. U BOSNI I HERCEGOVINI SDP (NARAVNO ZLATKOV, HADŽIOMEROVIĆEV, BEĆIROVIĆEV, NIKŠIĆEV I IMA IH JOŠ NEKOLIKO UBOJITIH) JE PLUSKVANPERFEKAT ZA VIJEKE VJEKOVA. NE TROŠITE SE, ALI I GDJE GOD DA SE UHLJEBITE NAROD NEĆE GLASATI ZA STRANKU U KOJOJ BUDETE.
najbolje bi bilo da se svi oni presele u Sarajevu i rezervisu kakav hotel pa prije pet dana su sastancili i prebacili sve na glavni odbor i cemu sad sastanak
Mene bi više zanimalo gdje je Severina nego šta radi SDP pa da znate ubuduće kada pravite članke.
Sada cemo na vlasti vidjeti nove, bolje receno one stare vec poznate bahate, kriminalne ljude koji potenciraju kriminal, koji su se borili protiv usvajanja zakona o kriminalu i korupciji, bolje receno koji su vlast evo sve ove godine, pa pogledajte ko vlada tim kantonima i sve ce vam biti jasno. Desnica je pobjedila, pobjedili su oni koji zele treci entitet i koji zagovaraju te podjele unutar zemlje. Sve ce nam biti jasno za godinu dana. Sto se tice SDP-a bice promjena, treba da bude promjena, i da se SDP vrati onome sto je bio, da se vrati pravoj socijaldemokratiji, da politicare iz SDP-a ne interesuju fotelje, nego da iz tih fotelja bude bolje gradjanima i drzavi!
SDP sigurno ima ljude i kvalitet da se vrati i da ponovo pokaze da je prava opcija za nasu drzavu.
Uz promjene u SDP-u, kroz reformu i sve ostalo, SDP ce biti partija broj 1, i koja ce biti brzi pokretac razvoja drzave!
SDP definitivno treba osvajženje kako bi opet bio lider političke scene ili bar lider bloka ljevičarski orjentisanih stranaka.
Naravno da treba, a promjene o i nacin rada pod hitno!
S D P NIKADA VIŠE NEĆE BITI LIDER LJEVICE U BiH, PREVIŠE KRIMINALIZOVAO SVE VODEĆE STRUKTURE UNUTAR SEBE, JEDINO JE MOGUĆE RESET SA POTPUNIM BRISANJEM KRIMINALA, NEPOTIZMA NARCISOIDNOSTI - TE VRAĆANJE I RADNICIMA IM POLJOPRIVRADNICIMA, NARAVNO, ZDRAVOJ I OMLADINI NEPTEREČENOJ BOLESNIM KARIJERIZMOM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3:0 za Srb registrovano. oduzeta 3 pts srbima u kval. Po 100.000€ i oni i albanci kazne. srbima da li pa oduzeli 3 pts. Šega hahahhah.....
Nevjerovatno!
Uefa uzela 200.000€. dozvolila gostovanje srbima.u albaniju. to očekuju najmanje još ovolko. ma ja . gužvaj samo.