Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisi sazivao kad je bio neustavan referndum
Đikani ga naložili ko kamin, jadna marioneta
@pomoc jes vala on bez mozga kao lutka pa ga neko moze naloziti pa ni dijete od 5 godina ne mozes natjerati na nesto a ne ruskog ambasadora on se sere i pisa po BiH jer mi sutimo iz svedske bi bio protjeran u roku keks
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo nek su Rusi na Dodikovoj strani. Automatski su svi drugi na nasoj strani, a to znaci kraj cetniteta.
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž
Ko je najviše pomogao Srbima u RS kad su bile poplave? Bošnjaci i USAID. Koliko vam je Rusija pomogla oko toga?
Rusija i Srbija glavni destabilizacijski faktori na Balkanu već decenijama.
Bakire ovo djubre moras izbaciti iz Bosne i Hercegovine, on je golemo zlo za BiH.
ĐIKANI...jedini narod osuđen da je počinio GENOCID u istoriji čovječansta,...za genocid osuđene vojska i policija RŠ,...narod koji je izmislio masovne grobnice pa ih poslije prekopavao po nekoliko puta...ubijali,pljačkali,palili,odvodili u logore i jame najbliže komšije sa kojima su išli u školu,sa kojima su godinama bili radne kolege a sve sa vjerom u Boga...bjelosvjetska OLOŠ,narod sluga i kmetova (SERVIA)...!!!
Tišina muđikane!
@PAOK ...glup si...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam unio veto na sta god da se dogovore :P
A sto cojek brani genocidase, politika u kontinuitetu...
Ponesite mu koju litru vodke, alkos je to ruski...
Što više razmišljam o ovoj temi sve me vodi ka zaključku ili rat ili tužba - trećeg nema
Mamu im pravoslavnu nadvili su se nad BiH ko lešinari....
Nabijem Rusiju na k.
Stani ba nije bilo sastanka PICa kad je Ruski ambasador dao PODRŠKU SRPSKOM REFRENDUMU , a kada je to izazavalo reakciju u vidu REVIZIJE .... HITAN SASTANAK ! :===))) Baša se pravoslavlje izbezumilo ! MA ne zna kud udara glavom. Mislim da je ova revizija NEŠTO PRVO ŠTO NISU PLANIRALI od 1945 !!
zasto se ovaj covjek ne protjera iz BiH ????
Kme kme kme 🐷
Nemoj bolan.sjeti se kolege ti neki dan kako preseli