Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi rade u federaciji,primaju plate iz federacije(koje su vece od plata iz rs-a). A kunu se u svoje i RS.hajd ne se*ite i mrs nazad
uskoro oglasi u novinama: mijenjam stan u banjoj luci za polovni traktot i putnu mapu do beograda
Ja kad ne dodjem na posao dobijem otkaz? Je li u ovoj drzavi zakon isti za sve?! Ajmo peticija da se uruce otkazi svima koji ne dolaze na posao, a primaju platu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Super, izglasati im ukidanje plate i to je to !
luzeriiiiiiii sve sto ce vam na kraju ostati od rs-a su traktori i traktorijada do beograda
Srpski bezobrazluk ne poznaje granice
Da su pametne ove nase vođe (iz Federacije) da ajedu i dogovore se svi zajedno,mislim da bi brzo svi problemi bili rijeseni.Oni se uhvatili Sebijine diplome,i sitnih uhljeba i foteljica.Od glave treba krenuti...
ali ce uredno uzeti platu, odvojene troskove, pa cak i putne troskove za sjednicu na kojoj nece prisustvovati
Trebali bi ostali politicari iskoristiti priliku pa donijeti zakon - ko ne dolazi ne dobija placu, dva nedolaska povlace suspenziju, tri nedolaska otkaz. Naravno, nece oni sami sebi u stomak skakati jer nisu puno bolji od neradnika iz genocidnog entiteta.
EL Bake u 60 danu rata...Bake VOLI ovo.Bake trazi od svojih botova da bacaju drkice KAO NIKADA OD SADA.Mic po Mic Poljine! 2014-2021.
I do sada su sjedili kao fikusi...
Nikome se ne mogu ukinuti plaće. Ovo je banana država, sklepano ruglo.
Huskacki naslov, huskacki tekst. Covjek kad cita rek'o bi da se ovi zvanicnici sto dolaze inace slomise od posla. Da zvoni sve od efikasnosti, da se satrase od razmatranja i usvajanja. Danas srbi, sutra neki drugi - ovaj cirkus koci kako se kome digne.
Sada je red da se zamrznu sva prima ja, svi izvori finansiranje, tz rezervata i ocekujte bolje rezultatu RBiH u narednom perijodu. Svako blokiranje RBiH je direktno blokiranje, manjeg BiH rezervata, nek kopaju busenje po manjem rezervatu BiH. ZIVJELA RBIH I SVI POSTENI GRADJANI
Zavrci to dok pameti ne dođu. Nek pocrkaju cetalji smrdljivi. Ponose se onim što su uradili, ko oni divljaci iz prašume.
kako ce dalje biti plate ako nema budzeta...a ako ce to blokirati platu to i nije tako lose jer ce ti uhljebi sami potjerati bagru na svim stranama i rastjerati malo ovo bezumlje...
Borenović i Šarović Dodini nakurnjaci.To im je jedina funkcija.
Ako Kina i Rusija podrže RS finansijski odoše zajedničke institucije... Dosad sve te BiH institucije plaća EU.
Genocidaš Karadžić reče kako Srbi mogu bez hleba, ali ne mogu bez države. Ješćemo korenje, rekao je GENOCIDAŠ. E pa ovima što neće na posao ukinuti plate i sve benefite koje im daje lijepa BiH, pa nek jedu korenje.
Naravno da planiraju platu- dokle god je glupog naroda!!