Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče puste "NOVU DIONICU AUTOPUTA" u saobraćaj, a danas nešto na njoj POPRAVLJAJU !!! Tako ti je to sa PODOBNIM izvođačima i KVALITETOM radova !!!
Imamo 30 km autoputa koji se radi svaki mjesec i uvijek nesto izmisle da ga zatvore i da pare peru.
@FalconRector Autoput je odlicno odrzavan. Ne znam sta Vam smeta da se uredjuje. Lijep cist bez pukotina. Bez prigovora. Al bosnji sve smeta. Kada bi bio leteci autoput imali bi sta prigovoriti. A to storadi idu prespori je drugi problem i ogorman problem. Ali odrzavanje je ok.
Zaključuju iz BIHAMK-a. To!
jo jerane kad počmem koristit jošimicu iz tekkena allaaam niko mi ništa ne more, svi se s klanjaju 👊👊👊👊
@Aliarametelje ima eddy da te prebije
nigdje u svijetu se ne vrse ovakva "redovna servisiranja" u svijetu!!! Zamislite samo zatvoriti autoput u njemackoj !!! Pala bi Vlada vec sljedeceg mjeseca ali u Bosni gdje se Raja naucila povinovati moze i to proci. Za sve su krivi samo i samo gradjani Bosne i Hercegovine. Ne trebaju nama neprijatelji ... Mi smo to sami sebi...
kad si bio u njemackoj hajde pogledaj na google map trenutno na relaciji sarajevo i bilo koji grad u njemackoj koliko trenutno ima radova gdje se saobracaj iz 4 trake prebaci u jednu ili 2 . ja sam isao prije 2 godine i na 10 mjesta je bilo tako u duzini od po 1 d0 10 km ali jedina je razluka sto im stave po 80 ili 100 ogranicenje a kod nas 50 .....
@Mustione U Njemačkoj se stalno na putevima nešto radi i dorađuje, nisu zatvorene sve trake ali se povremeno usporava i obilaze radovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala SDA za sve