Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je ono u Mostaru srusena Saborna crkva od strane multietnicara koji nisu dirali tudje bogomolje?
To je slucajno bilo kad se Huso sageo da pomogne ranjenom cetniku i slucajno zicomgu zakacio hepek pa je opalilo iz vbr-a Ne bi oni namjerno
@Ramiz Od strane Armije BiH srušeno je, teško oštećeno ili oštećeno ukupno 294 katoličke crkve i ostala vjerska objekta, od toga 290 u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, 3 u Mostarsko-duvanjskoj i 1 u Banjalučkoj biskupiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I'ma li kakav Dan za sjecanje na industriju koju je BiH nekada imala..
U ratu u BiH minirano je 534 dzamije na teritoriju koje je drzala Vojska RS, a na teritoriju Armije BiH na prste jedne ruke mozemo nabrojati minirane pravoslavne crkve. Na primjer u Sarajevu, Tuzli, Bihacu, Zenici, Maglaju, itd, nije minirana nijedna crkva. SVE dzamije su srusene u Banja Luci, Prijedoru, Bijeljini, Trebinju, Doboju, Foci, i svim ostalim gradovima u RS. To dovoljno govori o karakteru rata..
Hajmo se svaki dan sjecati necega i zivjeti u proslosyi, bojati se novog rata
Dzamije najbolje govore da je ovo muslimanska zemlja uvijek bila i da ce biti a da to sakrijes moras srusiti te dokaze u vidu dzamija a djaba im sve .
Aladžu i Ferhadiju porušio vjetar nije!
Nisam znao da postoji Dan džamija. Pa, sretan vam Dan džamija
Fala Dodiku koji je obnovi i kupi tepihe....
Nasa braca Srbi i Hrvati nam rusili bogomolje, hvala vam od srca, dok je moj babo u Zenici cuvao strazu u ratu pored pravoslavne Crkve. Hvala vam braco do neba...
Bio magazin u crkvi
Treba na svakoj obnovljenoj Džamiji postaviti tablu s natpisom ko je i kada srušio .miniro.U BL nje bilo rata ni borbenih dejstava več planirano miniranje svih Džamija.
Zasto nije procesuiran ubuca/ubice Bosnjaka 2001 kada je dosao na otvorenje Ferhadije? Pogledakte sta su barbari s Karpata uradili prilikom otvorenja. S njima je tesko zivjeti.
gdje je sudija de sviraj drugo poluvrijeme ohladismo se 😁
dje one dodju nastaje haos
SRECAN DAN DZAMIJA!!!
Treba negdje na vidno mjesto u Sarajevu stavit veliku plocu sa brojem porusenih dzamija u ratu. Da se zna sa kakvim barbarima smo ratovali.
Cuj dan dzamija 🤣🤣🤣 Kad je dan kurbana u sjecanje na sve pale ovnove u ime vjere?
Koliko kjafira u komentarima