Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Božić želim dobrim i iskrenim ljudima, živjeli!
Realno01@ Odjebaus retardinjo, koji se racku kačiš za moj komentar. Idi prošetaj malo, uzdahni duboko.
Sretan i blagoslovljen Bozic svim nasim bosancima i hercegvcima i ljudina sirom svijeta! 🇧🇦💛💙💛
Da treba da se slavi rodendan I Isus bi ga slavio,a nije, Kao Ni ostali boziji poslanici,
I muslimani moraju postovati i cjeniti Isusa (Isaha). To im vjera i zakon nalaže.
@Aliibaba niko nije rekao da se ne cijeni... naprotiv, ali ne kao Boga ili sina bozijeg ili kako vec...
Срећан Божић и ако Богда ускоро самосталне РС и ХРХБ !!!
@ups То је већ тако у пракси само ето вама је битан папир хахахаха.. У 23% као у тору..
Narodi nam se Kralj Nebeski, od Marije čiste Djevice. Na tom mladom ljetu veselimo se, mladoga Kralja mi molimo. Sretan vam Božić
Cestit i blagoslovljen Bozic svim ljudima katolicke vjeroispovjesti
Sretan Bozic svima koji slave...
Срећан Божић !!!
Najveci Koka- Kolin izum nije sam napitak, nego je Djed- Mraz. A pitam se ko je i Bozic izmislio? U doba kada nije bilo medija, a ni samoga papira, pojavi se kao neko direktno od Boga, ima i svoga pisara religije koji jos narod dijeli? Kakva je religija koja zavadja narode? Kakav je stvoritelj a da nije isti za sve nas? MIR S VAMA gdje god da ste.
@Tvrtkov Ko je izmislio Božić? Mislim da ima veze sa carom Konstantinom, koji je legalizovao kršćanstvo i organizovao koncil u Nikeji.On sam je slavio Nepobjedivo Sunce čiji je festival bio 25. decembra, jer se tada dani opet produžavaju. Po starim dokumentima prije 335. godine hrišćani nisu slavili Isusov rođendan u decembru, a pretpostavljeni datumi su bili u aprilu, maju ili avgustu.. Fiksiranje na 25. decembar olakšalo je prihvatanje nove religije.
Ovo nije katolički Božić. Morate da idete u škole da učite. Ovo je Božić po gregorijasnkom kalendaru i ne slave ga samo katolici u BiH. Ali pošto mi protestanti potpadamo pod ostale, očito vam nismo interesantni.
Ne cestitam nikome nista. Niti sam ikada izjavljivao saucesce. Evo vam jedna od najboljih bozicnih, koju vam poklonio musliman. Farok Bulsara. Zelim vam da ne budete sitne duse. https://www.youtube.com/watch?v=6V5mtUff6ik ( sto ne znaci podrsku migrantima)