Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad neću zaboraviti kad sam bio na jednoj konferenciji i bilo je i beograđanki nekih, i neki nas je stranac pitao o ratu koji se desio. Beograđanka počela pričati o NATO bombardovanju kao ratu. Eto koliko je glup taj narod
@Simply_Red. Svakom je njegova muka, ili barem ono sto misli da jest, najteza. I ja sam u Tunisu imao verbalni okrsaj sa jednim beogradskim parom. Kako je mene bolio kuki za njihovo bombardovanje, tako i njih boli za nase stradanje
@Abu , jasta,zato i jeste sprceni na 23%!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan je Jovo Divjak!
Svejedno ga je Alija pred kraj rata "skinuo"-"Vlah" -jelde? Gube!
To što se trudite dokazati kako vi niste započeli rat i da su bošnjaci takođe krivi ,uzalud se trudite. Vodili ste lošu politiku 90-ih i to vam nije išlo u prilog. Cijenu plaćate i danas.
4 osobe ubijene, od te cetiri jedna je bila Bosnjakinja. Kako s zna. Svjedocenje Kukanjca. A to sto Srbi po obicaju jos od WWII lazu broj zrtava, e vise ne pije vode. Onda su mogli da slazu sa 28 000 na milion a da ih niko nista ne kritikuje. Danas ima sve zabiljezeno. Jedino Srbi nisu prikazali bilans zrtava iz rata. Cekat ce par decenija i onda ce da izvale broj od jednog miliona.
Samo ne znam zašto se je ikakav dogovor pravio sa srbočetnicima osim onaj o razmjeni zarobljenika..Oni bi u biti svi bili pobijeni da nije napravljen dogovor a to bi svakako bila pozitivna stvar.
Jedna si jedina BiH ( čitaj BOSNA i HERCEGOVINA )
ONI TI GA PUŠE JOVANE! RAZBILI SE KO VAL OD STIJENU!
Nema potrebe da se ovo komentariše iz godine u godinu. Pozdrav iz SLOBODNOG SARAJEVA.
Da ste znali kakav vas jad čeka naredne četri godine ne da ih nebi napadali nego bi im svako jutro vruć burek nosili u kasarnu. Al jebiga trebalo je rasteretiti malo hrvatsku i početi jos jedan rat. Jednom rječju, kad god srbi i hrvati zakuhaju bošnjaci na.ebu, i 41 i 92
Posebno 1914.
Srbija je izvršila agresiju topovima sa sarajevskih brda, a Hrvatska hotelskim smještajem po Makarskoj rivijeri.
@1dis Nije istina, izbjegli Bošnjaci u Hrvatskoj živili su po logorima, da bi ih na kraju istjerali u Švedsku, Njemačku, Ameriku, Australiju...a neki izdajnici su čak ostali da žive u Hrvatskoj, a njihov boravak plačali su mudžahedini i braća arapi koji su ratovali na strani A BiH.
RTRS je genocidna televizija koja podržava genocidne ideale,genocidne ideje i genocidan narod.
Za sve borce koji ste se borili za moju jednistvenu i nezavisnu Bosnu HVALA!
Na danasnji dan prije 26 godina smo jebali mater cetnicima na sred Shehera!
I 26 godina nakon svega mi još ne kontamo da je sve ovo od 92-95' bio dogovoreni fight. Trebalo je samo jeftinih sirotinjskih glava dovoljno da padne. Žali bože nevinih ljudi i djece, a bilo je dovoljno mjesta za sve nas.
NEKA OD SABRANIH DJELA KADROVA IZ BEOGRADA: Njima je u osnovi svejedno koga će od žitelja Bosne ugroziti. Devedesetih godina dvadesetog stoljeća su terorizirali recimo Sarajevo i Tuzlu. Desetak ili dvadesetak godina nakon toga pokušavaju podsticati terorističke napade po Bijeljini i Banjoj Luci. Standardno, ugroženi su svi narodi Bosne.
Kakvog stradanja klixe, borbe za dovrovoljačku valjda!!!!
Ovo je sve preseravanje i šuplja. JNA, da je imala namjeru ući u grad, za 2 sata bi bili u predsjedništvu. Ispipali kako dišu, povukli se i uradili ono što je i bila namjera. Držati vas tolike godine u okruženju. HALOOOOOO! Niste bili u stanju da ni na jednom mjestu probijete liniju. Pa oni su bili preko Miljacke. Jedna zapovjed i počistili bi Sarajevo sa vama u roku 2 sata. Koji idioti. Obilježavaju svoju sramotu.
@KSAlovac Kao prvo, ne pripadam ni vama teroristima, a ni srbima. I boli me quratz za vaša klanja. Kažem da niste bili u stanju da probijete liniju ni na jednoj koti. To je vaša dramota. A oni su uradili šta su htjeli. Praktično vas sludili. Bez gubitka i jednog života vas toliko držali u oruženju. VAŠA SRAMOTA!!!!
@KSAlovac A o ratnim Cacama, Orazinama, Ćelama i raznim orijeratnim sitnim kriminalcima, koji su vas više uništili, nego čitava JNA armada, da i ne pričam. Ne mogu da vjerujem, da su vam ti kreteni heroji. Ali u nedodzatku boljeg, daj šta daš. Jadno i mizerno. Rakvu sramotu okrenuti kao pobjedu, možete samo vi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)