Ovo je sve preseravanje i šuplja. JNA, da je imala namjeru ući u grad, za 2 sata bi bili u predsjedništvu. Ispipali kako dišu, povukli se i uradili ono što je i bila namjera. Držati vas tolike godine u okruženju. HALOOOOOO! Niste bili u stanju da ni na jednom mjestu probijete liniju. Pa oni su bili preko Miljacke. Jedna zapovjed i počistili bi Sarajevo sa vama u roku 2 sata. Koji idioti. Obilježavaju svoju sramotu.
@KSAlovac Kao prvo, ne pripadam ni vama teroristima, a ni srbima. I boli me quratz za vaša klanja. Kažem da niste bili u stanju da probijete liniju ni na jednoj koti. To je vaša dramota. A oni su uradili šta su htjeli. Praktično vas sludili. Bez gubitka i jednog života vas toliko držali u oruženju. VAŠA SRAMOTA!!!!
@KSAlovac A o ratnim Cacama, Orazinama, Ćelama i raznim orijeratnim sitnim kriminalcima, koji su vas više uništili, nego čitava JNA armada, da i ne pričam. Ne mogu da vjerujem, da su vam ti kreteni heroji. Ali u nedodzatku boljeg, daj šta daš. Jadno i mizerno. Rakvu sramotu okrenuti kao pobjedu, možete samo vi.
Prikaži sve komentare (232)