Istraživanje u RS-u
0
"Danas se nikome ne treba vjerovati"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vjerovati kad : ako je Turcin krvav do lakta, poturica mora biti do ramena. P.S. i pored ovakvih komentara i izraza opste volje muslimana u Pederaciji hocete zajednicku drzavu. NIKAD!!!! Bili ste , sada ste i ostacete slijepo crijevo Evrope, ostacete mala muslimanija kao usluga Arapima za njihovu naftu.
Nabijem ti alaha na karinu od Vlaha
To je zato sto je Republika Srpska etnicki gotovo cista a SRBIN SRBINU NIKAD NIJE VJEROVAO NITI CE VJEROVATI..ISTI JE SLUCAJ SA FEDERACIJOM..MUSLIMAN MUSLIMANU \"CE GA SUKNUT\" SAD PA SAD...A HERVATIMA DA NE GOVORIMO... Ovo se moze definisati i sa samo dvije rijeci; BALKANSKI SINDROM....
Tako je, ni Bogu!
Patite nevjernici vlaski
@SRB-IN &AKADEMIK Spadate li i vi u onih 350 000 poremecenih u tz.r.sumsku??
Bosnjaci tesko oboljelo pleme. Dovoljno je procitati par prvih postova, i dati dijagnozu. MASOVNA SIZOFRENIJA!!!
PSU I POTURICI NIKAD NE TREBA VJEROVATI. BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI SU TERORISTICKI KRMECI NAKOT KOJIMA POZNATI INTERNACIONALNI PEDOFIL I TERORISTA REIS CERIC ANALNO UNOSI IZMETSLAM U MEDRESAMA I DZAMIJAMA. SVE U DUHU IZMETSLAMSKE TERORISTICKE TRADICIJE.
Dobri ovi rezultati nema govora: 1. Kako da stariji vjeruju? Izlevatili ih svi redom i u RS i u FBiH takodje, penziju ptice nose koliko su \"teske\", tako da nije iznenadjenje, a tek sto ih Dodick voza sa glasanjem i obecanjima zlatne lakta*ke koke i fazana.. to je druga prica, ne vide preko Drin3 da se vile sire na Dedinju i Kipru... ima vremena 2. Jednonacionalno obrazovanje gdje su srp*ki pisci centar sveta oko kojih se univerzum okrece govori sve.. neka nam svima Sveti Sava pomogne! O chetnickim ideol*gijama kroz skole ...da ne pocinjem.. dodje covjeku da sam sebe obezglavi ili bar samoubistvo iz zasjede da napravi. A obrazovani ne vide dalje od nosa i svoga dzepa kada se docepaju vlasti a i potpomaganja sepurenja cetalja i ravnogorana kojih uostalom ni buhe vise nece da \"mirisu\" a oni se na njih p(r)ozivaju 3. Anketa bi bila mnogo gora u FBiH zbog odsutnosti politicke pameti 4. Napomena: Kod mene moguca procentualna greska na navedeno samo 3+/- % .. zovite odmah :)
Nek oni vjeruju glupom pedofilu kacavendi
Gamad prljava i smrdljiva.
Kome ce oni vErovati kad su i sami najveci prevaranti na planeti.
Bas me zabole......kome geno**dni vEruju! Vazno da oni Duduku vEruju!