Pokušaj formiranja Vijeća ministara
0
Danas sastanak stranačkih lidera u Sarajevu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DATI MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA GENOCIDASIMA SERBIMA TO BI BILA AUTO-DESTRUKCIJA...!!! To bi bio kraj drzave BiH-e...!!! NE POPUSTAJ ZLATKO...!!! CVRSTO I PONOSNO SA GENOCIDASIMA - PATOLOSKIM SERBSKIM FASISTIMA I TERORISTIMA NA CELU SA KRIMINALCEM I FASISTOM-DIKTATOROM MILORADOM DODIKOM...!!! Hocemo D E M O K R A C i J U a ne SERBO-TEO-KRACIJU SERBOFASIZMA I SERBOTERORIZMA I TERORE...!!!
gdje se mogu kupiti karte za ovaj cirkus? hoce li biti slonova ili su samo majmuni danas na predstavi?
Kazu da i go.vno nece da udje u krvolocna genocidna dodikova usta, znaci da je i gov.no pametno.
BOSNCI KUPUJTE ZALIHE HRANE I MUNICIJE, BIĆE RATA GARANT.
Dogovor pao u Laktašima i danas samo Teletabis i Zlaja trebaju reči AMIN, ali iz pouzdanih izvora saznajem da do toga neće doći jer dotični nisu uzeli abdest.
Ulazi Predsjednik Republike Srpske Gsn.Dodik u salu za sastanke sa malim zakasnjenjem.Bosnjacka delegacija-Lagavi i Tihoglavi priljubili glave i nesto dogovaraju . DODIK ;-Selam alejkum ! Molim vas otvorite prozore da se prostorija provjetri,izgleda mi da su nekima ovdje ventili popustali. Covic se nasmija pa ce : Lako je tebi Dole kada imas ciste ruke i namjere, a imas i drzavu u kojoj nista ne snrdi,a sta cu ja !?.
Safet \"Šestar\" Sušić-selektor BiH
budi ujutro Safeta Sušića Papeta žena, veli mu \"ustaj Safete, sedam je\", a Safet Sušić Pape skoči ko oparen, veli \"boga ti, kad nam dadoše sedmi?\"
DANAS JE DAN KADA SE DIJELI BiH ! Konacno dosao je i taj dan kada cemo se potpuno odijeliti od M-H/F i krenuti svojim nezavisnim putem. Sretno vam bilo Srbi Republike Srpske ! \'\'Aj dovale iz BiH mahale-ko ostane nek sadi bostane \'\'
Pa JAVNI-GLAVNI Tuzioc BiH-e, je bio srbin \"Milorad Barasin\" koji je IZDAO SVE sta je mogao u korist genocidne tvorevine i srbije agresora, izdao je Ganica, Divjaka, Jurisica i ostale patriote.! Vjerovati i JEDNOM SRBINU ILI SRBKINJI je biti totalno SLIJEP I GLUP, NAIVAN I NESVJESTAN LICEMJERNIH SRPSKIH PIJUNA I RUSITELJA BIH-e koji su PLANSKI postavljeni od beogradske SANU ideologije velikosrbizma.!!!!!! Aktuelno BIH-a NEMA GLAVNOG TUZIOCA sto je PLANSKI odradjeno da bi se SRBSKI RATNI zlocinci stavljali na slobodu, ko sto je ono bilo prije nekoliko dana u slucaju Koricanskih stijena. Nema Javnog i Glavnog Tuzioca BiH-e i srbima tuziocima ko i sudijama JE OTVORENO Tuzlastvo BiH-e da RADE PO CEJFU.!!! Ko vjeruje srbinu ili srbkinji TO JE SLIJEPA I NAIVNA IDEJA. Svaki put srbi kad-tad pokazu svoje GENOCIDNO lice.!!!! Barasin je morao dati ostavku ali ga je ZA ZAHVALNOST kriminalac Dodik postavio ko Tuzooca genocidne tvorevine.!
Pa JAVNI-GLAVNI Tuzioc BiH-e, je bio srbin koji je IZDAO SVE sta je mogao u korist genocidne tvorevine i srbije agresora, izdao je Ganica, Divjaka, Jurisica i ostale patriote.! Vjerovati i JEDNOM SRBINU ILI SRBKINJI je biti totalno SLIJEP I GLUP, NAIVAN I NESVJESTAN LICEMJERNIH SRPSKIH PIJUNA I RUSITELJA BIH-e koji su PLANSKI postavljeni od beogradske SANU ideologije velikosrbizma.!!!!!! Aktuelno BIH-a NEMA GLAVNOG TUZIOCA sto je PLANSKI odradjeno da bi se SRBSKI RATNI zlocinci stavljali na slobodu, ko sto je ono bilo prije nekoliko dana u slucaju Koricanskih stijena. Nema Javnog i Glavnog Tuzioca BiH-e i srbima tuziocima ko i sudijama JE OTVORENO Tuzlastvo BiH-e da RADE PO CEJFU.!!! Ko vjeruje srbinu ili srbkinji TO JE SLIJEPA I NAIVNA IDEJA. Svaki put srbi kad-tad pokazu svoje GENOCIDNO lice.!!!!
Za sve ovo smo mi krivi !!!!! Tim majmunima svaka čast kad nas prave još većim majmunima...samo nas derite, a mi ćemo se ovdje naslađivati šovinističkim epitetima, a za ručak opet jajca na oko!! Ko nam brani da se dignemo svi???
Što ne održavaju sastanke na primjerenijim mjestima: u fabričkim halama, u kantinama narodnih kuhinja, kod buvljih pijaca,... da vide kako i od čega biračko tijelo živi. Znam da njih boli briga, ali kad-tad ZABOLIĆE IH JOŠ NEŠTO!
Ovako se rusi Bosan i Hercegovina, a javni tuzilac spava ili necuje , ali kako bilo on prima placu za to jer je dao zakletvu da ce nebraniti BiH.. Kuda ovo sve vodi ja neznam, ali po svemu sigurno je jedno sve se radi na unistavanje Bosne i Hercegovine ako to demantira javni tuzioc molimo nek to i objasni.
pa nisu odavno...ovo je tema koja nama fali kakva novina. tako sam sretan zbog ove info. od sutra BiH punopravna clanica EU. To je ono što smo cekali 19 god. bravo! nažalost ovo su bajke za BiH!!!! svi su oni budući robijaši
Pa Srbi nikad nisu ni volili Evropu niti su Evropljani inace, sto bi neko ocekivao da prestanu crpiti Evropsku energiju i nikad ne pomoci Evropi?
\"Predsjednik HDZ-a 1990 Božo Ljubić, koji je domaćin sastanka\" Jel ih to primio kod sebe u kucu pa je domacin?