Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god okrene biće bolje nego SDP aberečke-abertude-aber-koga-ćete u vlast
sporazumjeli su se da će se o daljim sporazumjevanjima sporazumjeti sporazumom :)
Dobra Večer štovano gledateljstvo, gledate večernji dnevnik prvog programa hrvatske teleivizije u konfederaciji BiH! Najnovije vijesti iz izborne jedinice HZHB je da je sa ubjedljivim brojem glasova, ponovno pobijedio naš kandidat dr. Ante Pavelić za člana Predsjedništva BiH iz hrvatske zajednice Herceg bivša Bosna Salam Alejk burazeri, jarani i haveri! Gle'ate prvi dnevnjak Bošnjačke televizije 'IslamBosna' u tkzvanoj bivšoj BiH, i neka je rahmet duši našem Predsjedniku i vizionaru Aliji
E jebga Ziganteli, ipak ti mene po sistemu ostavi 'bez bodeva' što bi rek'o jaro sa Bošnjačke federalne televizijun :)
Podžahkad vuče Zigantelli, podžahkad..kažu naime, autohtoni Srbi (mislim na one iz Srbije, a ne na ove 'dupljake') korsite više od 3000 turskih riječi, a te su riječi 'kao' riječi iz bosanskog jezika..sve u svemu sve je ovo ..maškarada od 90-ih naovamo
Ako do proljeća ne otvore bar 5 hiljada radnih mjesta, a nece, iako se ne budu samo rastaljivali oko javnih preduzeca, a hoce, čekaju nas demonstracije vrlo jebene. Eno Slavo Kukic bas jucer to pise a taj inace pogođa u svojoj analizi.
Što je nama lijepo, vedro i raspoloženje, sunce vani. Samo nek smo usaglašeni, a legnut će i sporazum možda, u skladu sa programskim Principima i sve po Zakonu. Hmmm. Haj radite, jašta, valja i zaraditi.
Bakire samo naprijed
vrijeme bi bilo da se krene naprijed, nahapali ste se dovoljno, obezbijedili potomke deset narednih koljena, ne vidim vise razloga da se ne dogovorite za dobro zamlje i dradjana
Ekonomija je prvom mjestu ali su ispred stranaka postavljeni. Nek ukinu bijeli hljeb, smanje vozni park i plate za početak, u znak dobre volje. A poslije će već ići i sahapšenjem i oduzimanjem nelegalno stečene imovine. Sve je to u cilju bolje ekonomije :)
kenjac hhhh
Ovo se zove narodni front za oslobadjanje naroda od svog dostojanstva i covjecnosti.
daBogda šĆeri da te hadžija uzme;-)
Baketa za selektora !
Kad će ovima biti uručen otkaz?
Ja nikom ništa nisam dao. Za tebe ne znam.
nema osigurati vec treba staviti kao prioritet pa onda potpisati..ako ce potpis biti mrtvo slovo na papiru onda nista od potpisivanje jer ce ovi opet mutnim radnjama poput zlostavljaca zena i velikog Hrvata sve ponistiti i ko fol moci ce oni i bez HNS-a kao sto su mogli i bez Platforme..
Ako danas prodaju Mostar odoše uskoro i hidrocentrale do Konjica u druge ruke.