Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teska mu zemlja bila...
Teža je onim mrtvima, koji su stradali zbog Velikosrpske politike...
Kada bi bar i mržnja koju je posijao sa njim bila pokopana.
Obavezno napraviti rupu na sanduku da moze crv izaci da povrati.
dobar!!!
Oj Dobrica hebo svoju mamu sto se pope na tudju haslamu
Ceka te Slobo da te zguzi sto je otiso prije tebe pedercinoooo =mrzi vlaha i u dobru i u zlu.=
Goriće u Džehennemu
Da li je "slučajno" dan žalosti u BiH.
gori u paklu spodobo!
Jedan od glavnih uzroka uvenuca cvijeca pored nedostatka vode je kada se djubre predugo zakopa pa treba o tome voditi racuna. Takodjer postoji opasnost kada je previse vode (npr poplave) da voda odnese djubre pa cvijece opet uvene.
Lažovčina, manipulator, prevrtljivac. Jedini 'disident' u ex Yu koji nikada nije bio pod istragom/krivičnim progonom/u zatvoru zbog toga. Na konto 'disidentskog' statusa i tobožnjeg suprotstavljanja Titu, postao nacionalna ikona Srba. Iste je prvo nadigao pričom oko Kosova kao srca Srbije, pokrenuo formiranje struktura i izvođača neviđenog genocida na prostoru ex Yu, da bi se pred kraj karijere odrekao Kosova. Predugo je živio, ali to je sudbina svih zločinaca (poput nacista po J. Americi). Neka mu je teška zemlja.
Dobrice znas onu TI PROPADAS TI PROPADAS JER SE DROGIRAS .
treba nabiti na k...c sve očeve nacija na cijelom balkanu
da bog da ti zemlja kosti izbacila
Evo jos jedne prilike da najveci idioti kliksa pisu najodvratnije stvari i dobiju najvise pluseva od jos vecih idiota. Javni i anonimni idioti. Nisu se ovako zabavili i obradovali jos od smrti patrijarha Pavla.
cemu toliko medijskog prostora i teksta on to nije zasluzio a pogotovo ne na dan zalosti za ovog ne znam kako da ga nazovem jer je svaka rijec prelijepa i preblaga za njega
I njemu je jasno da u slijedećem ratu Srbi nemaju šansi, pa se i on nada nekom "mirnom razilaženju", na koji Bošnjaci neće nikada pristati, niti nas neko može na to natjerati. Ne mogu vjerovati da jedan akademik ne poznaje narod (Bošnjake) sa kojima je živio u istoj državi. Možda zati što su Bošnjaci dobri u pretvaranju ili smo se dosta promijenili o odnosu na one iz Titinog doba.
O kakvom genocidu nad Srbima ovaj priča. U II svj. ratu, nakon Jevreja, procentualno gledano, najviše su stradali (tada nacionalno nepriznati) Bošnjaci.
Postovani gledaoci dobra nam vijest stize iz srbije.P.S. Nikad mu necu halaliti sto nije poveo jos koga sa sobom.