Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUŽILAŠTVO JE KLJUČ. Kada oni nerade svoj posao može ko hoće da radi šta hoće jer nema posljedica. Nema svrhe mijenjati administracije, političare, vlade, precjednike.... Jer opet ko god da dođe radi će isto jer nema posljedica. Protesti trebaju biti isključivo ispred tužilaštva.
NIKAKO PRED TUZILASTVO!!! KUJCINA! SAMO ZADAN PUT! Federalac, da ti nisi kakav DROTINA!!? Jutro raja!Samo naprijed po zadanim crtama...juce scepo se sepuri, sad OSMICINI ahbabi i POLICIJSKI UHLJEBI! Tik Tak!
Cuj ovih botova sto ne priznaju surovu istinu vec skrecu odmah na druge, jel vam suh sendvic danas poltroncici?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko ne izađe na proteste nema pravo da se žali. Danas svi imaju priliku da podignu transparent i iskažu svoje mišljenje i protest.
Prvi ti neces izaci najaci domet ti je kljix komentar
Bez traženja odgovornosti kantonalnih vlasti, dakle politički skup. Skupljajte se mamama svojim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije nitko nizasta kriv. Ne znam zbog cega protest. Sve je fikcija, i vlada i drzava i korona i protesti....
sta ova propala politicarka maja vrazalica hoce nek pita sebe sta je ucinila dok je bila u drzavnom parlamentu.zbog tih razloga sad nije izabrana ni na kakvu funkciju jer je nesposobna.
okle pink
29.04.2021...
Tražite ostavku i Forte i njegove Vlade.
Nema od te priče ništa. Stvari se mogu mijenjati samo na izborima, a ovo su sve uzaludni pokušaji. Mogli su organizatori i pogledati prognozu, taman će snijeg početi.
Zamisli ljudi te postavee , i onda kad tražee ostavke nećee daa sidju sa vlasti zamisli licemjerstva
Samo tuzilastvo smijeniti dovesti cestite ljude i pola posla zavrseno. Sve dok je tuzilastvo korumpirano pa su nam kriminalci poput asima na slobodi ovdje srece nema
A sta je sa Zeljkom Majstorovice....ne zeli napustiti fotelju iako je jedan od glavnih krivaca sto je Sarajevo danas bez B.Bogicevica.
Ovo ce se pretvorit u predizborni skup NiP-, NS i SDP-a 😂
Ero vam prilike da ih natjerate ako ništa da rade svoj posao
kada bi imali neovisno Tužilaštvo stvari bi krenule nabolje, do tada, živjećemo obespravljeni u korumpiranom društvu u kome će vladati i u kome vlada organizovana mafija
.. i nista...ide opet kukanje i fejsbucenje iz debelog hlada, ugodne i tople sobe. Onda poslijepodne kafica, cigarica, .... i ko hrcak narednih 50 godina tako u krug.. Je..m li im majku lopovsku, jes vidio jarane...... a godine prolaze... Fatajte se noge, dok ste jos mladi......
Naci cu se na skupu samo zbog jedne stvari, iako imamo 1001 razlog...da vidim ove botove koji govore da ce pendreciti, razbijati neke skupove, jer politika zastrasivanja je uvijek, ali uvijek u meni izazivala revolt. Dakle poruka za zastrasivace...niste daleko odmakli od staljinista, a vamo kao mrzite komunizam. Ista mantra, isti metod, drugo vrijeme...vidimo se razbijaci.
Sve treba registrovati za proteste da se zna ko je ko! Da ne dodje do nereda i nemojte paliti grad,rodjendan mu je!
jes meni smijesno kad tako neko govori 'nemojte', kao da se tebe ovo ne tice. jel tebi stvarno tolko dobro ovdje da nemas nikakve potrebe za protestom