Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presuda ce u svakom slucaju,,Razocarati,,samo zrtve i rodbinu zrtava.😎
UZP bratija
8.6. 1993. Maljine-Bikoši, Čukle , Ovnak, Šušanj-Da se ne zaborave civilne žrtve i zarobljeni
Televizija snimila zarobljenike koji su iza toga ubijeni. Dozivotna robija za sve zapovjednike i vojnike HVO koji se vide da napadaju zgradu komende Armije BiH je minimum koji bi pruzio porodicama neki smiraj. Covic ako ima ista ljudskog u sebi bi kao clan predsjednistva trebao inicirati da se ispred objekta koji je i sada razvaljen barem postavi spomen ploca na tragediju.
8.6. 1993. Maljine-Bikoši, Čukle , Ovnak, Šušanj-Da se ne zaborave civilne žrtve i zarobljeni
UZP i dalje zivi!
ali na aparatima.
Žali samo ljudi koji su život dali za ovu nedržavu.
U ovakvoj histericnoj situaciji hrvatske strane je vrlo problematicno procesuirati ovakve teske zlocine, sto se je i potvrdilo u slucaju sestorke pa je time ovo sudjenje svakako trebao biti stvar haskog suda.
optuženi "Ivan Škutor" lol
Nakon protestnog skupa koji će biti u subotu, članovi sindikata doktora medicine i stomatologije kreću u predaju kolektivnog otkaza u svim zdravstvenim ustanovama na području TK. Isključiva odgovornost je na sadašnjoj Vladi TK koja će dozvoliti potpuni sumrak u jednom dijelu FBiH zarad nerazumljivih interesa i vratiti građane TK praktično u srednji vijek”, ističe predsjednik SSSDMiSFBiH dr. Rifat Rijad Zaid.